CHP’li Şık, delege seçimleri konusunu açıklığa kavuşturdu

CHP’li Şık, delege seçimleri konusunu açıklığa kavuşturdu

CHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, ertelenen delege seçimleri konusunda konuştu. Başkan Şık, parti ve üyelerinin daha fazla zarar görmemesi ve gerginliğin azalması için ertelenen seçimlerin CHP’ye yakışır bir şekilde tamamlanacağını söyledi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde mahalle delege seçimleri devam ederken yaşanan olaylar neticesinde 6 mahallede delege seçimlerini ertelemek durumunda kaldıklarını belirten CHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık,  kargaşa ve kaos ortamı yaratılmak istenerek hem partimiz hem de üyelerimizin daha fazla zarar görmemesi ve gerginliğin azalması için Genel Merkezimizle de görüşerek erteleme kararını aldık” dedi.

CHP’Yİ YIPRATMAYA YÖNELİK TAVIR SERGİLENDİ

Bu süre içerisinde yeterince gergin olan havayı yumuşatmak için kendisi ve yönetim kurulu üyelerinin sükûnetlerini koruyarak,  sorumluluklarını yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Şık şunları söyledi:

 “Yaratılan kargaşa ve kaos ortamının özellikle sosyal medyada devam ettirilmek istendiğini, şahsım ve yönetimime ve Genel Başkan Yardımcımıza Cumhuriyet Halk Partili olma bilinci ve sorumluluğundan çok uzak saygısızca itham ve hakaretler yapılmaya devam edilmiştir. Bilinmelidir ki, bu yazılanlara cevap vermememizin tek sebebi, yaşanılan gerginliğin bir an önce son bularak kalan mahallerimizin seçimlerini tamamlamak isteğimizdir. Bilinmelidir ki, bu tür davranış ve paylaşımlar kişileri değil Cumhuriyet Halk Partisini küçük düşürücü ve yıpratmaya yönelik tavırlardır.”

CHP’YE YAKIŞSIN ÇAĞRISI

Ertelenen 6 mahallede CHP tüzüğünün ön gördüğü şekilde delege seçimlerinin yapılacağını açıklayan Başkan Şık, “bu süreci sağlıklı ve sağduyunun hakim kılınarak seçimlerin partimize yakışır bir şekilde bitirilmesine herkesin katkı koymasını beklerim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum