CHP’li Sümer Germen: “Amacım Germencik’e hizmet etmek”

CHP’li Sümer Germen: “Amacım Germencik’e hizmet etmek”

Eski Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, Germencik Belediye Başkanlığı için CHP'den resmi olarak aday adayı olduğunu açıkladı. Örgütün adayı olduğunu ifade eden Germen, hizmet etmek için bu kararı aldığını söyledi.

CHP Germencik İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Sümer Germen’e İlçe Başkanı Hasan Toker de eşlik etti. Toker’in giriş konuşmasının ardından kürsüye Sümer Germen geldi. Germen, belediye başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu. Resmi olarak başkanlık görevine talip olduğunu belirten Germen aileden gelen CHP sevgi ve kültürü içerisinde yetiştiğini kaydetti. Germen, "Germencik CHP örgütünden belediye başkanlığına aday olması yönünde bir talep geldi. Örgütümün talebine sırtımı dönemez, ‘hayır’ diyemezdim. Koltuk için, köşeyi dönmek için bu göreve talip olmadım. Tek amacım doğduğum yer olan Germencik’e hizmet etmektir” dedi.

“GERMENCİK’İ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Temel hak ve özgürlükleri savunmak, kadınların ve çocukların ihmal ve istismarlarını önlemek, gençliğe ve gençlerin sorunlarına sahip çıkmak, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele etmek, işçinin, emeklinin, çiftçinin, memurun kısacası tüm halkın sözcüsü olmak için aday olduğunu duyuran Germen, seçilmesi halinde nasıl bir belediye başkanı olacağının ilk işaretlerini verdi. Germen, her türlü haksızlığa, hukuksuzluğa, zulme, zorbalığa karşı çıkarak açık, şeffaf, katılımcı, bir yönetim anlayışı içinde çağdaş, sosyal, temiz, bir Germencik’i hep birlikte yöneteceğini söyledi.

"PARTİ ÜYESİ DEĞİL"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte uyum ve dayanışma içinde Germencik’e çağ atlatacaklarına inandığını ifade eden Germen, geçtiğimiz günlerde CHP’den Germencik belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Fuat Öndeş ile ilgili bir soruya yanıt verdi. Öndeş’in parti üyesi olmadığını açıklayan Germen, “Aday adayı olmak için önce parti üyesi olmak gerekir. Fuat Öndeş 2014 yerel seçimlerinde AK Parti adayı idi. Ne olduysa parti aday değişikliğine gitti. Şimdi CHP’den aday adaylığını açıklamış ama örgütümüzün bundan haberi yok” şeklinde konuştu.

“ÇERÇİOĞLU’NA KÜFÜR ETTİ”

CHP Germencik İlçe Başkanı Hasan Toker ise, Fuat Öndeş’in bundan bir süre önce partiye kayıt yaptırmak istediğini ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik küfürlü cümleler kurduğu için üyeliğinin kabul edilmediğini açıkladı.

sumer-germen-(1).jpgsumer-germen-(3).jpgsumer-germen-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum