CHP’liler Cumhuriyetin 91. Yılını Erken Kutladı

CHP’liler Cumhuriyetin 91. Yılını Erken Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın’ın merkez Efeler ilçe örgütü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılını erken kutladı. Kutlamada konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yüzde 56 bize oy vermediyse bu suç bizimdir” dedi.

AYDIN 24 HABER

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılını erken kutlayan CHP Efeler ilçe Örgütü Akarsu Park’ta düzenlediği etkinliğe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın milletvekili Metin Lütfi Baydar, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Efeler ilçe Başkanı Bayram İnci, Gençlik Kolları İl Başkanı Kemal Güneri, belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

"MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SAHAYA İNDİ"

Parti kulislerinde yaklaşan genel seçimlerde milletvekili adayı olacakları konuşulan önceki dönem Aydın Milletvekili Fatih Atay, önceki dönem Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve Ferda Çağlar Erkut’un etkinlikte masaları dolaşarak partililere ilgi göstermesi “adaylar sahaya indi” dedirtti. Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen gecede partililer, milletvekili adaylarının üyelerin katılımı ile gerçekleşecek önseçimle belirlenmesini istedi.

bayram-inci-004.jpg“ENERJİMİZİ CHP’NİN İKTİDARI İÇİN HARCAMALIYIZ”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, “CHP’li olmak, cumhuriyetimizin yapısında bir temel taşı olmaktır. Ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktır. Anadolu’nun aydınlanmasına bir ışık tutmaktır” dedi. İnci sözlerine şöyle devam etti: “Ülkenin geriye doğru gittiğini savunan İnci, “Avrupa toplumu ortaçağdan aydınlığa giderken, bizler bugün Mustafa Kemal aydınlığından karanlığa doğru gidiyoruz. Ama biz cumhuriyetimize sahip çıkmak için, CHP’nin iktidarı için çok çalışacağız. Hep birlikte çalışarak başaracağız. Buna inanıyorum, parti örgütüme güveniyorum. Bu ülkede namusluların da en az namussuzlar kadar cesur olduğunu göstereceğiz. Biz enerjimizi parti içi mücadeleye değil, ülkeyi bölünmeye götüren AKP’yi iktidardan indirip, CHP’nin iktidarı için harcamalıyız. Büyükşehir belediye başkanlığı ve Efeler belediye başkanlığını nasıl kazandıysak aynı ahenk ve coşkuyla çok çalışarak üç olan milletvekili sayımızı mutlaka artıracağız.”

hikmet-saatci-002.jpgCHP’LİLERE BÜYÜK GÖREV

2015 yılında genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, bu seçimin başbakan ve milletvekili seçimi olmadığını vurguladığı konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Bu seçim ya Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş döneminde olduğu gibi yüzünü aydınlığa ve ilericiliğe döneceği ya da karanlıklar içinde yok olup parçalanmaya bir seçim olacaktır. İşte bu noktada biz CHP’lilere büyük görevler düşmektedir. Bu dayanışma yemeği seçim çalışmalarının başlangıcı ve birliğimizin kuvvetlenmesinin kıvılcımı yakılmalıdır. Bu yakılan kıvılcım emeğimizle, alın terimizle ve inancımızla birleşerek devasa bir meşale olup CHP’nin iktidar yolunu aydınlatmalıdır.”

mesut-ozakcan-006.jpgÖZAKCAN’DAN UYARI

Türkiye’nin kötü yönetildiğini savunan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Bu kötü gidişat CHP iktidarı ile son bulacak. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar CHP’yi iktidar etmeyi mecbur ediyor. Bunun bilincindeyiz. Tek yumruk, tek yürek halinde CHP iktidarına odaklanmalıyız” dedi. Özakcan, “Evlerinize dönerken dikkat ediniz, trafik kurallarını uyunuz. Allah kazadan beladan, nazardan korusun” diyerek partililere trafik uyarısında bulundu.

 

 

ozlem-cercioglu-012.jpgYÜZDE 56 CHP’YE OY VERMEDİ, BUNUN SUÇU BİZİMDİR

Yerel seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı partilileri kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Eğer biz Aydın’da seçimleri kazandıysak bu başarı en üst yöneticiden en sade üyeye kadar CHP örgütünündür. Bundan sonra hedefimiz yerel seçimlerde aldığımız yüzde 44 oyu yüzde 51’e taşımaktır. Biz önce yüzde 56 bize niye oy vermedi onu araştırmamız lazım. Neden vatandaşlarımızı memnun edemedik bunu düşünmeliyiz. Yüzde 56 bize oy vermediyse bu suç bizimdir. İşte bu nedenle önümüzdeki genel seçimde birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak, kendimizi anlatarak oyumuzu yüzde 51’e çıkaracağız, Allah CHP’lileri nazardan saklasın” diye konuştu.

metin-lutfi-baydar-002.jpg“YALANCI VE KIVIRTIYOR”

Başkan Çerçioğlu’ndan sonra konuşma yapan CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalancılıkla suçladı. Baydar, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afganistan’dan döndüğünde yeni satın aldığı uçağın önünde ‘PKK ne ise PYD odur. Peşmergelerin Kobani’ye geçmesi için koridor açmayız’ diyor. ABD Başkanı Obama, Erdoğan’ı telefonla arıyor. Ve diyor ki; ‘peşmerge için koridor açıvereceksin, anladın mı yavrum’ diyor. Bizim cumhurbaşkanı birkaç gün sonra ‘bunu Obama’ya ben söylemiştim’ diyor. Bir insan bu kadar mı yalancı olur? Bir insan bu kadar mı kıvırtır?” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert bir dille eleştirdi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu, 10. Yıl marşını partililerle birlikte söyledi. 

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-001.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-003.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-004.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-005.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-006.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-007.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-008.JPG

chp-(1)-012.jpg

chp-(2)-009.jpg

chp-(3)-008.jpg

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-009.JPG

aydin24.jpg

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-010.JPG

chp’liler-cumhuriyetin-91.-yilini-erken-kutladi-011.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.