CHP'liler Tepkili; “Çerçioğlu Reis’e İtaat Ediyor!”

CHP'liler Tepkili; “Çerçioğlu Reis’e İtaat Ediyor!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dövizlerinizi bozdurun' çağrısına destek veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun1071 dolar bozdurması eleştirilere neden oldu.

Ülke genelinde esnaf, döviz bozdurma kampanyasına destek olmak adına ilginç kampanyalar düzenliyor. “Eskiden dolar mı vardı” diyerek kampanyaya destek veren erkek kuaförü, 300 dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlara ücretsiz saç ve sakal tıraşı yapıyor. Lokantalar 300 dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlara ziyafet veriyor. Birçok “Ülkemize destek olmak istiyoruz. Biz küçük esnafız ama karınca misali tarafımız belli olsun, çorbada bizim de tuzumuz olsun” düşüncesiyle kampanyalar düzenliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Başkan Çerçioğlu da katıldı. Doların artan değerine karşı Türk Lirasına sahip çıkarak, ekonomiye destek verilmesi gerektiğini kaydeden Çerçioğlu, 1071 dolar bozdurdu.

KİME ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYOR?

Başkan Çerçioğlu’nun, bu tutumu eleştirilere neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak 1071 dolar bozduran Başkan Çerçioğlu’nun şirin görünmeye çalıştığını öne süren gazeteci, program yapımcısı Latif Şimşek, “Özlem Çerçioglu 1071 dolar bozdurmuş. Kime şirin görünmeye çalışıyor? 2023 dolar da bozdursa nafile. FETÖ'ye bulaştı mı ona cevap versin” dedi.

"1 DOLARI NEREDEN BULDU"

Efeler Belediyesi meclis üyesi MHP’li Afsin Burak Öztürk sosyal medyada, “Özlem hanım 1071 dolar bozdurmuş. 1 doları nereden buldu acaba?” derken Ersel Öztürk ise “Tayyip ister hanımefendi dolara kafa atar kim yutar be efem” sözleriyle Çerçioğlu’nun dolar bozdurmasını samimi bulmadı.

OĞUL ÇERÇİOĞLU AMERİKA'DA YAŞIYOR

Gazetemizi arayan bir vatandaş ise, Başkan Çerçioğlu’nun oğlu Ata Caner Çerçioğlu’nun ABD’de yaşadığını New York kentinin Manhattan bölgesinde bir apartmanın 38’inci katında bir daire kiralayan oğul Çerçioğlu’nun  bu daire için aylık 4 bin 500 dolar (14 bin lira) ödediğini hatırlatarak, “Kirayı Türk lirası olarak mı ödüyor” sorusunu yöneltti.

PARTİSİNDE DE ELEŞTİRİLİYOR

Çerçioğlu’nun bu tavrı CHP içinde de eleştirilmeye başlandı. CHP’li Ersel Öztürk, “Ben ‘yol yap, kaldırım yap’ diyorum beni dinlemiyor! Reyisi dolar bozun diyor itaat ediyor” diyerek Çerçioğlu’na tepki gösterdi. Öztürk’ün sosyal medyadaki bu paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

ersel-ozturk-1.jpgersel-ozturk-2-001.jpgersel-ozturk-3-001.jpgersel-ozturk-4-001.jpg

ersel-ozturk-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum