CHP’nin Afyonkarahisar’daki Ön Seçimi Sona Erdi

CHP’nin Afyonkarahisar’daki Ön Seçimi Sona Erdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından, Afyonkarahisar’ın milletvekili adayını belirlemek için ön seçim yapıldı.Afyonkarahisar’da kent merkezi başta olmak üzere çok sayıd...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından, Afyonkarahisar’ın milletvekili adayını belirlemek için ön seçim yapıldı.

Afyonkarahisar’da kent merkezi başta olmak üzere çok sayıda ilçede kurulan sandıklarda yaklaşık 4 bin 500 CHP üyesi oy kullandı. Oylama işlemi kent merkezinde Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nda yapıldı. Oylama işleminin akşam saat 17.00 itibariyle sona erdiği belirtilirken, resmi olmayan sonuçlara göre CHP Afyonkarahisar milletvekili aday adaylarından Av. Burcu Kayıkçı’nın 2 bin 280 ile birinci, Dr. Mehmet Ecer’in 2 bin 11 oy ile ikinci olduğu kaydedildi. Mevcut CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ahmet Toptaş’ın ise aldığı bin 472 oy ile listede altıncı sırada geldiği belirtildi. Eski CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’de yarışa katılırken, Görgöz’ün de bin 523 oy alarak listede dördüncü sırada yer aldığı bildirildi. Sonuçların yarın kesinleşmesi beklenirken, oylama sırasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.