Çiftlerde 14 Şubat Heyecanı

Çiftlerde 14 Şubat Heyecanı

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Keçiören Belediyesi çiftleri unutmadı.Keçiören Belediyesi, 14 Şubat dolayısıyla birbirinden renkli etkinliklerle çiftlere alternatif bir "Sevgililer Günü programı...

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Keçiören Belediyesi çiftleri unutmadı.

Keçiören Belediyesi, 14 Şubat dolayısıyla birbirinden renkli etkinliklerle çiftlere alternatif bir "Sevgililer Günü programı" hazırladı. Sevda şarkılarından oluşan iki ayrı müzik etkinliği ile çiftleri konserde buluşturmayı hedefleyen Belediye, kulakların pasını silecek. Birbirinden güzel aşk şarkılarına keyifle eşlik edecek çiftler, romantik bir Sevgililer Günü geçirme imkanı bulacaklar. 14 Şubat’ta ayrıca 14 çift, saat 14.00’te dünya evine girecek. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın kıyacağı nikahlarla 14 çiftin mutluluğuna tanıklık edilecek. Mutluluklarını anlamlı bir tarihle pekiştirerek ölümsüzleştiren çiftlerin sevincine ortak olunacak.

Ailenin toplumun temeli olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Sevgi ve saygının korunduğu evlilikler daha sağlam temelli olur. Anlamlı bir günde çiftlerimizin mutluluğuna tanıklık edeceğiz. Evliliklerinin bir ömür sürmesini temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.