Çiğli Ak Parti Kutlu Doğumu Lokma Ve Güllerle Kutladı

Çiğli Ak Parti Kutlu Doğum'u Lokma Ve Güllerle Kutladı

AK Parti Çiğli İlçe yönetimi Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla lokma döktürdü. İlçe başkanı Özgür Kaner ve Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz vatandaşa, esnafa lokma ve gül dağıttılar.

- AK Parti Çiğli İlçe yönetimi Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla lokma döktürdü. İlçe başkanı Özgür Kaner ve Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz vatandaşa, esnafa lokma ve gül dağıttılar.

Çiğli Kasaplar Meydanı'ndaki etkinliğe çok sayıda Çiğlili vatandaş ve esnaf ilgi gösterdi. AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Avukat Özgür Kaner, dini hayatta önemli bir haftanın idrak edildiğini ifade ederek, ''Alemlere rahmet olan iki cihan serveri Peygamber Efendimiz'in dünyaya teşrifinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Çiğlili hemşehrilerimizle bir kez daha birlikte olmak istedik. Kutlu doğum, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olsun. Allah hepimizi Peygamberimizin yolundan ayırmasın'' dedi.

Çiğlililer'e elleriyle lokma dağıtan AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz ise, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini temenni ettiğini ifade ederek, ''İzmir ve Çiğlili hemşehrilerimize Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir kez daha hayırlı, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Allah bizi Peygamber Efendimiz'in yolundan ayırmasın ve milletimize ve memleketimize dirlik düzenlik versin'' diye konuştu.

İlçe Başkanı Kaner ve Yılmaz daha sonra yönetim kurulundaki arkadaşları ve partililerle birlikte, Çiğlililer lokma ve gül dağıttı.

ÇİĞLİ AK PARTİ KUTLU DOĞUM'U LOKMA VE GÜLLERLE KUTLADI

ÇİĞLİ AK PARTİ KUTLU DOĞUM'U LOKMA VE GÜLLERLE KUTLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.