Çiğlide 23 Nisan Başkanı Gizem, Kültür Ve Sanat İstedi

Çiğli'de 23 Nisan Başkanı Gizem, "Kültür Ve Sanat" İstedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın makam koltuğunu Akiş Öğütçü Ortaokul’u 8.sınıf öğrencisi Gizem Mayadağ devraldı. Okul Müdürü Abdullah Ertunç ve Türkçe Öğretmeni Selma Islıoğlı ile ziyareti gerçek

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın makam koltuğunu Akiş Öğütçü Ortaokul’u 8.sınıf öğrencisi Gizem Mayadağ devraldı. Okul Müdürü Abdullah Ertunç ve Türkçe Öğretmeni Selma Islıoğlı ile ziyareti gerçekleştiren Gizem Mayadağ, başkana çikolata ikram edip yeni görevinde başarılar diledi.

Bu yıl da gelenek bozulmadı ve belediye başkanlığı makamına 8.sınıf öğrencisi Gizem Mayadağ oturdu. Belediye başkanlığı makamına oturmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyduğunu belirten Gizem Mayadağ; “Çiğli’de, daha çok kültürel ve sanatsal etkinlik istiyoruz. Özellikle tiyatro gösterilerini çok beğeniyorum ve daha sık gelmek istiyorum. Belediyemizin hizmetlerini de beğeniyorum. Okullarımıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU MAKAMI GENÇLERE DEVREDECEĞİZ

Bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olduğuna dikkat çeken Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara güveni tamdı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar ve gençler için hediye edilebilecek en güzel armağan. Bizler yarın bu koltukları, bu makamları onlara teslim edeceğiz. Cumhuriyet gençlerimize emanet. Onların geleceğini şekillendireceğiz. Bu anlamda talepleri çok önemli.” diye konuştu.

ÇİĞLİ'DE 23 NİSAN BAŞKANI GİZEM,

ÇİĞLİ'DE 23 NİSAN BAŞKANI GİZEM,

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.