Çiğli’de ’Bardakçı Baba’ Tiyatrosu Sahnelendi

Çiğli’de ’Bardakçı Baba’ Tiyatrosu Sahnelendi

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında sahnelenen ’Bardakçı Baba’ adlı tiyatro oyunu, vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi gördü.Çiğli ilçesinde, Dünya Tiyatrolar Günü düzenlenen ç...

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında sahnelenen ’Bardakçı Baba’ adlı tiyatro oyunu, vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi gördü.

Çiğli ilçesinde, Dünya Tiyatrolar Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında, ’Bardakçı Baba’ isimli tiyatro gösterisi izleyiciyle buluştu. Çiğli Belediyesi tarafından konferans salonunda düzenlenen ve Çiğli tiyatro topluluğunun sahnelediği iki perdelik oyun, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı. Çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu tiyatro oyununa, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın eşi Ergül Arslan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri de katıldı.

Tiyatro adına Çiğli’de yeni bir dönemi başlatacaklarını belirten Başkan Arslan, belediye olarak amaçlarının Çiğli halkının yaşadığı kentte mutlu olmalarını sağlayarak, sanatsal ve kültürel faaliyetlere olabildiğince dahil edebilmek olduğunu belirtti. Arslan, "Yaşam günden güne karmaşıklaşmakta ve insanlar daha büyük streslerle başa çıkmaktadır. Biliyoruz ki herkesin eğlenmeye, doyasıya gülmeye de ihtiyacı var. Yaşadığı bu stresten kısa sürelerle de olsa kurtulmaya ihtiyacı var. Bu ihtiyacı gidermek adına Çiğli Belediyesi olarak tiyatro ve sinema günleri düzenliyoruz. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle de Bardakçı Baba adlı tiyatro oyununu 2 günlük program dahilinde sizlerle buluşturduk. Genç ve yetenekli tiyatrocularımız sayesinde gurur duyacağımız işlere imza atıyoruz. Çiğli halkına en iyi hizmeti götürebilmek adına canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Gönlümüz herkesin bu kültür sanat faaliyetlerimize katılması, bunlardan keyif alması" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.