Çine Madranspor’da Cezalılar Ve Sakatlar Can Sıkıyor

Çine Madranspor’da Cezalılar Ve Sakatlar Can Sıkıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çine Madranspor hafta sonu lider Kastamonu 1966 ile deplasmanda oynayacağın maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Çine Madranspor lider Kastamonu 1966’ya bileniyor. Van...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çine Madranspor hafta sonu lider Kastamonu 1966 ile deplasmanda oynayacağın maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Çine Madranspor lider Kastamonu 1966’ya bileniyor. Van maçını kazanarak önemli bir hava yakalayan Madranspor düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu maç için hazırlıklarını sürdüren Madranspor lider Kastamonu deplasmanından puan ve puanlarla dönmek isterken çok sayıda sakat ve cezalının olması ise yönetim ve teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

Cezalı ve sakat oyuncunun çok olmasına rağmen zorlu Kastamonu maçında da takımına sonuna kadar güvendiğini kaydeden Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, “Mustafa Kara’yı Van maçında oynattık ama onun sakatlığı devam ediyor. Mesut Yılmaz’ın sakatlığı devam ediyor. Bu hafta Çağlar, Mertgül, Yunuscan ve Ramazan cezalı. 6 eksik var ama elimizdeki oyuncularla Kastamonu’da mücadele edeceğiz. Tabi güçlerini biliyoruz. Bu ligin üstünde bir takımlar. Ama her şey sahada bitiyor. Bizim İstanbul’da elimizden kaçırdığımız Çatalcaspor, Kastamonuspor ile 1-1 berabere kaldı. Kalite sahada belli oluyor. Ben takımıza güveniyorum. Eksik de olsak Kastamonu’dan puan ya da puanlarla döneceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.