Çine Spor Salonundaki Bakım Onarım Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Çine Spor Salonundaki Bakım Onarım Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından devam eden il merkezi ve ilçelerdeki spor salonları ve tesislerdeki bakım onarım çalışmaları hızını kesmeden devam ediyor.Aydın’ın Çine ilçesin...

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından devam eden il merkezi ve ilçelerdeki spor salonları ve tesislerdeki bakım onarım çalışmaları hızını kesmeden devam ediyor.

Aydın’ın Çine ilçesinde yer alan Çine Spor Salonu, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılarak bakım onarım çalışmaları 11 Temmuz 2016 tarihinde start aldı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Uzun yıllar Çineli vatandaşlarımıza ve sporcularımıza hizmet eden spor salonumuzun bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Tepeden tırnağa her yeriyle yenilecek olan Çine Spor Salonunun bakım onarım çalışmaları için İl Müdürlüğü’nden 315 bin TL ödenek ayrılmıştır. Bakım onarım çalışmaları 11 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Çine Spor Salonu’nun çatısı komple yenilendiği, duş ve lavaboların yenilendi, iç ve dış cephe boya tadilatı yapıldı, salonun çevre düzenlemesi yapıldı, soyunma odalarının yenilendi, salonda bulunan tüm kapıların yenilendi ve elektrik tesisatı tümüyle yenilendi” denildi.

Yapılacak çalışmalarda ise engelli vatandaşlar için engelli asansörü ve tuvaletin yapılacağı, son teknolojik güvenlik kamera sistemi ve ses sisteminin yapılacağı, dış ve iç aydınlatma sistemlerinin yenileneceği belirtildi.

Aydın nüfusun en yoğun olduğu ilçelerden biri olan Çine ilçesinde bulunan spor salonunun bakım onarımı ve yenilenme çalışmaları neticesinde Çineli vatandaşların ve sporcuların hizmetine açılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.