Citroen Araç Fiyatları

Citroen Araç Fiyatları

1919 yılında Andre Citroen tarafından kurulan otomobil markası Citroen yenilikleri ile dünyada tanınmıştır.

Özellikle İkinci Dünya Savaşı’nın olduğu yıllarda ekonomik krize rağmen yeni ve ulaşım ihtiyacını gideren modeller yaparak yeniliklere imza atmıştır. 1924 yılında ilk çelik kaportaya sahip araç üreterek Citroen dayanıklı ve performansı yüksek modeller piyasaya çıkarmıştır. Bu sayede bireyler uygun fiyata, kaliteli ve dayanıklı araçlar edinebilmekte ve Citroen’i desteklemektedir. Aynı zamanda Citroen modellerinden olan Tip 7A çelik gövde karoseri, ayrı süspansiyon sistemi, önden çekişli ve hidrolik fren sistemini ilk kez kullanan marka olmuştur. Bu sayede bireyler Citoren modelleri sayesinde daha güvenli ve gelişmiş donanım özelliklerine sahip araçlar kullanma imkânı elde etmiştir.

Ekonomik durumu yerinde olmayan kullanıcılar için yakıt tüketimi düşük ve uygun fiyatlı araçlar üretmeyi başaran Citroen, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmesini sağlıyor. Özellikle yeni modellerinde ileri teknoloji ile uyumlu seçenekleri ekleyerek daha güvenli ve donanımı yüksek modeller piyasaya çıkarmaktadır. Günümüzde Citroen markasının en çok kullanılan modeli ise C3, C3 Aircross, C5 Aircross olarak biliniyor. Citroen araçlarını kendi aralarında veya diğer markaların arabaları ile araç karşılaştırma servisi ile karşılaştırıp kendinize en uygun arabayı seçebilirsiniz. Özellikle geniş hacimleri ve yüksek performansı ile bireylerin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Güncel Citroen Modelleri ve Fiyatları Nelerdir?

Citroen 2021 yılında C3 Aircross ve C3 modeli ile damgasını vurmuştur. Modern ve güçlü tasarımı ile görünüm açısından oldukça şık modellerdir. Aynı zamanda yeni Citroen modelleri oldukça güçlü motor performansı sayesinde hızlı, donanım sistemlerinin ileri teknoloji olması sayesinde de oldukça güvenli sürüş imkânı sunmaktadır. Son modelleri içeren Citroen fiyat listesi ise çıkan araçlarına göre belirlenmektedir. Yeni çıkan modellerde renk ve donanım paketi seçenekleri kullanıcılara sunularak kişiselleştirilebilme özellikleri bulunmaktadır. Bu alternatif ile bireylerin ekonomisine ve kişisel zevklerine uygun seçenek sunulmaktadır. Güncel Citroen modelleri fiyatları ise şu şekildedir:

  • 2021 Citroen C3 Aircross Yeni 1.2 Feel AT fiyatı 265.000 TL’dir.
  • 2021 Citroen C3 Aircross Yeni 1.2 Feel Bold AT fiyatı 330.000 TL’dir.
  • 2021 Citroen C3 Aircross Yeni 1.2 Shine AT 372.000 TL’dir.
  • 2021 Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi Feel Bold AT fiyatı 455.000 TL’dir.
  • 2021 Citroen C3 1.2 Feel fiyatı 202.700 TL’dir.
  • 2021 Citroen C3 1.2 Feel Bold AT fiyatı 246.200 TL’dir.
  • 2021 Citroen C3 1.2 Shine AT fiyatı 259.200 TL’dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.