Çocuk Bornoz Çeşitleri

Çocuk Bornoz Çeşitleri

Bornozlar banyodan sonra üzerimize giydiğimiz giysilerdir. Suyun vücudumuzdaki ıslaklığını emmek ve bizi soğuktan korumak için giyilmektedirler.

Büyüklerde farklı özellikte üretilenler olduğu gibi çocuk bornoz çeşitleri de oldukça fazladır. Cinsiyet ve yaş faktörü göz önünde bulundurularak, değişik renkte ve ebatta üretilmektedirler. Çocuklarınızın banyo yaptıktan sonra bu bornozları giyerek çabuk bir şekilde kurulanmasını sağlarlar.

Çocuk Bornoz Setleri

Setler 1 yaştan 12 yaşa kadar olan çocuklara hitap etmektedirler. İçinde bir adet bornoz ve bir adet baş havlusu bulunmaktadır. Erkek çocukları için mavi, yeşil ve sarının tonları tercih edilirken, kız çocukları için kırmızı ve pembenin tonları tercih edilmektedir. Bornozların üzerinde genellikle bir arma bulunur. Resimdeki sevimli kahraman çocuklarımızı çok mutlu eder.

Çocuk Bornozu Alırken Dikkat Edilecekler

Bornozun amacı suyu emmesi olduğu için, emici ve giyildiğinde vücudu rahatsız etmeyen özellikte olanları seçmemiz gerekir. Çocuğunuzun yaşından büyük bedenleri tercih edin ki hem her yerini kapatsın hem de seneye de giyebilsin. Etiketindeki yazıda %100 pamuk ibaresi olmasına özen gösterin. Pamuktan üretilmiş çocuk bornoz çabuk sertleşmez ve uzun yıllar rengi solmaz. Yeni sezon çocuk bornozları https://www.efabrikka.com/cocuk-bornoz sayfasında!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.