Çocuk orkestrası, vapur yolcuları için çalacak

Çocuk orkestrası, vapur yolcuları için çalacak

Beşiktaş-Kadıköy seferlerinde 23 Nisan Pazartesi günü ortaokul öğrencilerinden oluşan çocuk orkestrası, canlı performansın en güzel örneklerini vapur yolcuları için çalacak. ‘Vapurda Müzik Var’ projes...

Beşiktaş-Kadıköy seferlerinde 23 Nisan Pazartesi günü ortaokul öğrencilerinden oluşan çocuk orkestrası, canlı performansın en güzel örneklerini vapur yolcuları için çalacak. ‘Vapurda Müzik Var’ projesiyle müzik keyfini yolcularıyla buluşturan şehir hatları, çocuk bayramının coşkusunu vapura taşıyor.

Beşiktaş-Kadıköy arasında sefer yapan vapur yolcularına 23 Nisan Pazartesi günü ortaokul öğrencilerinden kurulu çocuk orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hoş bir sürpriz hazırladı. Vapurdaki yolcular, 2 saat boyunca çocuklardan klasik müzik dinleyecek.

23 Nisan çocuklarından canlı performans

Şehir hatları tarafından düzenlenen etkinlikle vapurdaki yolcuların, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlanacağı 23 Nisan’da hoş bir sürprizle yolculukları renklendirilecek. ‘Vapurda Müzik Var’ projesi kapsamında ‘vapur müzisyenleri’ tarafından her gün farklı hatlarda icra edilen canlı performans bu kez 23 Nisan Pazartesi günü 14.45-16.45 saatleri arasında Beşiktaş-Kadıköy hattında ortaöğretim öğrenciler tarafından oluşturulan ‘çocuk orkestrası’ tarafından sergilenecek.

Vapur keyfine çocuklardan “müzikli” katkı

İstanbul boğazında tarihsel bir ulaşım aracı olmasının ötesinde keyifli deniz yolculuğu denilince ilk akla gelen isim olan vapur keyfini müziğin keyifli notaları ile buluşturan şehir hatları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında herkesi vapurla boğazı geçmeye davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.