Columbia bot modelleriyle kışı sağlam geçirin

Columbia bot modelleriyle kışı sağlam geçirin

Yaşlı genç, çocuk büyük, kadın erkek demeden 7'den 77'ye her yaşta her tarzda kullanıcıya hitap eden Columbia bot su geçirmez modeller, ayaklarınızı sıcak tutarken kombinlerinize de hava katmaya devam ediyor.

Dağcılık, extreme sporlar, kampçılık ve doğa yürüyüşleri söz konusu olduğunda tekstil ve ayakkabı konusunda dünden bugüne alanında öncü firmalardan olan Columbia, erkekler, bayanlar ve çocuk kullanıcılar için özel olarak ürettiği bot modellerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Columbia bot modelleriyle kışı sağlam geçirmek isteyen sporcular özellik ve modellerine göre inceledikleri tasarımlardan ilgilerini çekeni tercih ediyor.

Rüzgar tutan, su geçirmeyen, nefes alan, sağlam, dayanıklı tabanlardan üretilen, her tür mevsim ve zeminlerde kolay tutuş sağlayan, bağcıklı Columbia bayan bot modelleri ile erkek modeller, sadece sporcular tarafından değil; outdoor gezilerine giden, sonbahar ve kış aylarında vaktini dışarıda geçirmeyi seven pek çok kişi tarafından ilgi odağı oluyor.  

Zor parkurlarda, engebeli patikalarda kaymayan ve rahat adımlar sağlayan destekli dış tabanlardan üretilen botlar, yağmur çamur demeden karlı günlerde bile kullanılabiliyor. Soğuk hava geçirmediği gibi ayakları sımsıcak tutan astarlarla dizayn edilen iç yapıları ve yağmur geçirmeyen gore-tex kumaşlardan elde edilen üst yüzeyleri ile kötü hava koşullarına meydan okuyan Columbia bot fiyat bakımından da makul düzeyde sunuluyor. 

columbia-barcin-bot.jpg

Omni Heat & Omni Tech İkilisinin Yarattığı Harikalar Diyarı

Kullanıcı, soğuk kış günlerinde bir ayakkabıdan özellikle botlardan en çok iki şeyi bekliyor: Ayağı ısıtması ve su geçirmez özelliklerde olması büyük önem taşıyor. Columbia botlarda bunun daha da bir üst seviyesine çıkılarak bu özelliklere çok daha farklı detaylar da ekleniyor.

Omni Heat teknolojisiyle tasarlanan bot modelleri, birer yansıtıcı görevi görüyor. Ayaklardaki teri ve ısıyı geri yansıtıp korumaya yardımcı olurken aynı zamanda da aşırı ter veya fazla ısıyı yayarak tabanların konforlu kalmasını sağlıyor. Bu özelliği sayesinde diğer botlara nazaran %20 daha çok ısı sağlayan ve nefes alabilir kumaşla bu özellikler karıştırılarak tasarımı tamamlanan Columbia modeller, erkek, kadın, çocuk tüm kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. 

Omni Tech teknolojisinin ise Columbia'nın ilk su geçirmez ve nefes alabilir kumaş teknolojisi olması göze çarpıyor. Bu özellik sayesinde ayakkabıda yer alan mikro delikli membran sıcak hava ile nemin dışarı atılmasını sağlarken, dışarıdaki soğuk havanın da içeri girmesini engelliyor. Mutlu ve sıcak adımlarla yürüyüş keyfi bir başka yaşanıyor.

Omni Grip teknolojisiyle Zorlu Zeminlerde Kolay Tutuş İmkanı

Çok farklı teknolojilerden yararlanarak üst düzey performansı ayaklarınıza getiren Columbia yaratıcıları, bu sefer de her zemine her ortama uyum sağlayabilen taban tasarımları ile kullanıcıları bir kez daha şaşırtıyor.

Omni Grip teknolojisiyle tasarlanan Columbia bot ayakkabı modelleri, öyle güçlü tabanlardan üretiliyor ki; bu modellerle hangi zeminde, hangi parkurda olursanız olun tabanlarınız zorlanmadan ve kaymadan rahat bir şekilde parkurunuzu tamamlayabiliyorsunuz. Patikada çok yönlü taban alanlarıyla tırmanmaya da imkan tanıyan modeller, karlı günlerdeki kış aylarında buzlu zeminlerde veya tozlu karlı zeminlerde de rahat tutunma sağlayabiliyor. Ayrıca ayakkabının tabanında, tabanlardaki suyun dışarı kolay atılmasına yardımcı olan kesikler yer alıyor. 

Columbia Bot Su Geçirmez Modeller Her Renk Ve Her Tarzda

Omni teknolojilerinin ihtiyaç duyulan en can alıcı özellikleriyle karşımıza çıkan botlar, aynı zamanda her tarz ve yaşa uygun değişik tip ve tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Siyahtan kırmızıya, kahverengiden beje pek çok renkte spor dizayn edilen ayakkabıların üzerinde genellikle minik bir Columbia logosu yer alıyor. Bazı botlar baklava dilimli dikişli kumaşlardan tasarlanmış iken bazı modellerde şeritli ve delikli kumaş tasarısından faydalanılıyor. Genel olarak bağcıklı tasarlanan ürünler, dayanıklı ve kalın tabanları ile ayağınızı yerden keserken sizi yarı yolda bırakmıyor.

Soğuk kış günleri için birbirinden özel dizayn edilen Columbia bot modellerinden dilediğinizi seçip anında sepete ekleyebilir ve ürün üzerine gelerek modelin daha büyük, detaylı fotoğraflarına yakından bakabilirsiniz. Model özelliklerini inceleyebilir, barcin.com kalite ve güvencesiyle sipariş ettiğiniz ürünü kapınızda elden teslim alabilirsiniz. Ayrıca 99 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo hizmetinden de yararlanabilirsiniz. 

Columbia bot modelleri ile kışı sağlam geçirin ve yarı yolda kalmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.