Çöp Bidonundan Çıkan Kıvılcımlar Otomobili Kül Etti

Çöp Bidonundan Çıkan Kıvılcımlar Otomobili Kül Etti

Muğla-Aydın karayolu üzerinde çöp bidonundan çıkan kıvılcımların neden olduğu yangında bir araç tamamen yandı. Alevler evlere, kereste depolarına ve akaryakıt istasyonuna ulaşmadan söndürüldü.

- Muğla-Aydın karayolu üzerinde çöp bidonundan çıkan kıvılcımların neden olduğu yangında bir araç tamamen yandı. Alevler evlere, kereste depolarına ve akaryakıt istasyonuna ulaşmadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre yangın, Muğla-Aydın karayolu üzerindeki Akçaova mahallesinde meydana geldi. Karayolu kenarında bulunan çöp bidonundan başladığı sanılan alevler, kuru otların da tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü. Park halindeki bir otomobil alevler içinde kalarak tamamen yandı. Kısa sürede büyüyen yangın evleri, kereste depolarını, elektrik trafosunu ve akaryakıt istasyonunu tehdit etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazözlerin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangından dolayı Muğla-Aydın istikameti tek taraflı trafiğe kapatıldı. Muğla gelişinde ise trafik kontrollü olarak verildi. Yaklaşık 45 dakika Muğla’dan Aydın istikametine trafik kapatıldıktan sonra yangının soğutma çalışmaları başlaması ile trafik tekrar açıldı. İlk belirlemelere göre yangının, çöp bidonundan çıktığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.