Çözüm Merkezi Personeli İletişim Toplantısında Buluştu

Çözüm Merkezi Personeli İletişim Toplantısında Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Şube Müdürlüklerinde görevli Çözüm Merkezi Personeli ‘iletişim toplantısında’ buluştu.Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha iyi hizmet için personeliyle toplantı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Şube Müdürlüklerinde görevli Çözüm Merkezi Personeli ‘iletişim toplantısında’ buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha iyi hizmet için personeliyle toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Encümen Salonu’nda Çözüm ve Çağrı Merkezi Sorumlusu Kemal İskifoğlu yönetiminde gerçekleştirilen iletişim temalı toplantıda, çalışanlar arası iş ilişkisi ve personel - vatandaş iletişimi hakkında bilgiler verildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin, vatandaşa aktarılması da toplantının konuları arasında yer aldı .

‘Düzenli olarak toplantılar yapıyoruz’

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde, ilçelerimizde çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaların aktarılmasında tüm personelimiz gibi Çözüm Merkezi personelimizin de payı büyük. Düzenli olarak Çözüm Merkezi personelinin katıldığı toplantılar gerçekleştiriyoruz. Görevli personele yöneticilerimiz tarafından etkili iletişim, Büyükşehir Belediyesi’nin amaç ve çalışmalarına yönelik yönelik bilgi veriliyor. Düzenlediğimiz toplantılarda tek amacımız Manisalıların en iyi hizmeti alması ve refah seviyesi yüksek bir Manisa yaratmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.