"Damla" Hatay’da Gönüllere Doluyor

"Damla" Hatay’da Gönüllere Doluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler Hatay’da ziyaretlerine devam ediyor.Türkiye’deki üniversitelerde eğitim gören yerli ve yabancı...

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler Hatay’da ziyaretlerine devam ediyor.

Türkiye’deki üniversitelerde eğitim gören yerli ve yabancı 40 öğrenci, "Damla Projesi" kapsamında Hatay’a gitti. Gönüllü gençler, Hatay’daki ilk günlerinde Hatay Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yaşlılarla sohbet edip çay içen gençler, huzurevi sakinlerine yalnız olmadıklarını hissettirdiler. Gençler, huzurevi ziyaretinin ardından Anadolu’nun ilk camisi olan tarihi Habibi Neccar Camii’ni de ziyaret ederek, yapı hakkında bilgi aldılar.

Programın ikinci gününde Hürriyet İşitme Engelliler Okulu’nu ziyaret eden gençler, kardeşleriyle birlikte oyunlar oynayarak hoş vakit geçirmelerini sağladılar. Gençlerin işitme engelli kardeşleri için hazırladığı video gösterisi de ilgiyle izlendi. Suriyeli mülteci çocukların eğitim gördüğü bir okulu da ziyaret eden gençler, savaşın çocukların üzerindeki izlerinin silinmesine katkıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.