Daniel Opare: "Her Maçın Önemini Biliyoruz"

Daniel Opare: "Her Maçın Önemini Biliyoruz"

Beşiktaş’ın Ganalı futbolcusu Daniel Opare, UEFA Avrupa Lig’inde karşılaşacakları Club Brugge takımını kesinlikle hafife almamaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş’ın Ganalı futbolcusu Daniel Opare, UEFA Avrupa Lig’inde karşılaşacakları Club Brugge takımını kesinlikle hafife almamaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş genç futbolcusu Daniel Opare, BJK TV’ye yaptığı açıklamada UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları Club Brugge maçı ve Beşiktaş’ta yeni başlayan kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Savunma oyuncusu olduğunu hatırlatan Opare, "Sağ bek gerçek pozisyonum ama sol bekte de aynı işi yapıyorsunuz sonuçta. Sol bekte oynarken oyun tarzımı biraz değiştirmek zorunda kalıyorum" dedi.

"SEVGİYE KARŞILIK VERME ZAMANI GELDİ"

Kulübe ilk geldiğinde teknik ekip ve oyuncuların kendisine çok sıcak davrandığını vurgulayan Ganalı futbolcu, "Bende kendimi evimde gibi hissettim. Taraftarlar ve etrafımdakiler bana çok sıcak davrandılar. Onlara karşılık verme zamanının geldiğini düşünüyorum. Olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum" diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ BİZE KARŞILIKSIZ DESTEKLİYOR"

Beşiktaşlı futbolcu Daniel Opare, ’Beşiktaş için ölürüm’ dediğinde tam ne demek istediğini insanların anlamadığını söyleyerek, "Taraftarlarımız maçlara büyük fedakarlıklar yaparak geliyorlar. Bize karşılıksız bir şekilde destek veriyorlar. Takımdaki tüm arkadaşlarım ve ben, onların sağladıkları muhteşem atmosferi görünce kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye hazır oluyoruz" açıklamalarında bulundu.

"CLUB BRUGGE’U HAFİFE ALMAMALIYIZ"

Belçika takımı Club Brugge karşı birkaç kez oynadığını hatırlatan Opare, "İyi oyunculardan kurulu bir takım. Kesinlikle hafife almamalıyız. Topa sahip olmak isteyen, maçlarını kazanmak isteyen bir ekip. Kimi oyuncularını kaybetti ama yenilerini koymak isteyen bir takım. Ciddi bir kararlılıkla hazırlanmalıyız o maça. Motive olmalıyız" dedi.

Vazquez’in önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Opare, "Tehlikeli pasları var. Onun gibi birçok pas istasyonu olan oyuncuları var. Takım olarak birbirlerini anlıyorlar. İyi oynamaya çalışan tehlikeli bir takım" ifadelerini kullandı.

"HER MAÇA KONSANTRE ÇIKMALIYIZ"

Tüm maçlara ciddi yaklaştıklarını belirten Ganalı bek, "Her maçın önemini biliyoruz. Rakip fark etmeden hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Rakipte kimlerin olduğu önemli değil. Önemli olan biz nasılız. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Her maça konsantre çıkmalıyız. İşimizi doğru şekilde yaptığımızda rakip kim olursa olsun maçlardan iyi sonuçlarla ayrılacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

"TAKIM OLARAK BAŞARILI OLABİLİRİZ"

Takıma faydalı olmak istediğini belirten Beşiktaş’ın genç futbolcusu, "Başarı varsa herkesin başarısıdır. Şahıs olarak kimin ne yaptığının önemi yok. Ancak takım olarak başarılı olabiliriz"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.