Dansa engel yok

Dansa engel yok

İzmir’de Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı özel eğitim kurslarında eğitim gören 30 engelli öğrenci dans gösterisinde hünerleri sergiledi.Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda ger...

İzmir’de Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı özel eğitim kurslarında eğitim gören 30 engelli öğrenci dans gösterisinde hünerleri sergiledi.

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen gösteride öğrenciler zeybek, vals, roman havası ve salsada marifetlerini sergilerken, izleyenlerden büyük alkış aldılar. Bu projede çocukların kendilerine olan güvenlerini arttırmak istediklerini belirten Öğretmen Meral Ceren Türk, “Dans kurslarına sadece 4 öğrenciyle başlamıştık. Ancak zaman geçtikte sayımız arttı ve bugün 30 öğrencimizle bu gösteriyi gerçekleştiriyoruz. Bu projeyi yapmamızın en önemli sebebi çocuklarımızın kendine olan güvenlerinin artmasını sağlamak. Zaman geçtikçe bunun da olumlu yansıdığını gözlemledik. İnsanlarla göz teması kurmalarını sağlamak istiyoruz. Bu projeyle bunu büyük ölçüde başardık" dedi.

Öte yandan öğrencilerin yaptığı resimler de gösteriden önce sergilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.