Datçalı Minikler Uçurtma Şenliğinde Eğlendi

Datçalı Minikler Uçurtma Şenliğinde Eğlendi

Datça’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde buluşan minikler doyasıya eğlendi.

- Datça’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde buluşan minikler doyasıya eğlendi.

Datça Belediyesi’nin minklere hediyesi olan uçurtma şenliği bu yıl 13. defa düzenlendi. Reşadiye tepesinde düzenlenen uçurtma şenliğine çok sayıda minik ile aileleri katılarak uçurtmalarını en yükseğe çıkarmak için büyük çaba harcadı.

Uçurtması olmayanlara Datça Belediyesi tarafından uçurtma dağıtıldı. Uçurtma almak için minikler birbirleriyle yarıştı. Şenliğe katılan Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatma Bahadır miniklerle ilgilenerek onlarla uçurtma uçurdu.

Akşamüzeri geç saatlere kadar devam eden uçurtma şenliğinin yanı sıra miniklere 23 Nisan çocuk bayramı nedeniyle Datça Belediyesi tarafından ücretsiz şişme lunapark kurularak eğlencelerine eğlence kattı. Minikler Datça Belediye Başkanı Tokcan’ın bu jestine teşekkür ederek doyasıya eğlendi.

DATÇALI MİNİKLER UÇURTMA ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ

DATÇALI MİNİKLER UÇURTMA ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.