Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı 'Gelecek Partisi' Aydın’da resmen kuruldu

Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı 'Gelecek Partisi' Aydın’da resmen kuruldu

Genel Başkanlığını eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisi Aydın’da çalışmalarını tamamlayarak resmi kuruluşunu gerçekleştirdi.

Kuruluş evraklarını Aydın Valiliği Dernekler Müdürlüğüne teslim eden İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, “Gelecek Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından ilimizde partimizi kurmam için tevdi edilen görev gereği yaptığım bir dizi çalışmalar sonucunda bugün itibariyle kuruluş dilekçemizi Aydın Valiliğine verdik” dedi.

Yaşanan pandemi sürecinin tüm zorluklarının yanı sıra ülkede oluşturulan psikolojik korku duvarları ve bariyerlerine rağmen süreci tamamladıklarını belirten İl Başkanı Dilmen şunları kaydetti:

ali-ihsan-dilmen.jpg“Seçimle gelmiş siyasi iktidarların rakibi demokrasiyi ve demokratik değerleri benimsemiş siyasi partilerdir. Oysa bugün seçimle iş başına gelmiş iktidar siyasetin üstüne karabasan gibi çökmüş, siyaset yapmak isteyenlerin yüreklerine korku salarak siyasetin alanını daraltmayı tercih etmektedir. Biliyor ve inanıyoruz ki, hiçbir iktidar korku üreterek meşruiyetini yitiren iktidarını sürdüremez ve sürdürememiştir. Bugün milletimiz gönlünden düşürdüğü iktidarın yerine inanıp güveneceği yeni bir parti aramaktadır.”

Gelecek Partisi’nin kuruluş amacını anlatan Başkan Dilmen,  “Yorgun düşen ve bu halleriyle umut olma potansiyelini kaybeden siyasi partilerin dolduramadığı boşluğu doldurmak, milletimize umut olmak, yeniden Büyük Türkiye idealine sahip çıkmak, yeni bir heyecan ve umut olmak için kurulmuştur. Bugün itibariyle, demokrasi açısından önemli bir yere sahip ve kurucularından rahmetli Başbakan Adnan Menderes'in memleketi Aydın'dan gelecek kervana katılıyor, büyük mücadeleye başlıyoruz. Yolumuz, demokratik değerlere bağlı, milletimizle GELECEK yolculuğunda birlikte olmaktır” diye konuştu.

Gelecek Partisi Aydın İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:

gelecek-partisi--(1).jpggelecek-partisi--(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.