DeFacto sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı

DeFacto sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı

DeFacto yeni sezon sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı. Kırmızı, mavi ve sarı renklerin koyu tonlarının hâkim olduğu koleksiyonda, beyazlar tüm kombin seçeneklerine alternatif oluşturacak.DeFacto yeni...

DeFacto yeni sezon sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı. Kırmızı, mavi ve sarı renklerin koyu tonlarının hâkim olduğu koleksiyonda, beyazlar tüm kombin seçeneklerine alternatif oluşturacak.

DeFacto yeni sezon sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı. Yapılan bilgilendirmede; kış mevsimini hem şık hem sıcak geçirmeyi vaat eden koleksiyon, gençler için özellikle eğlenceli ve modern seçenekler sunacak. Kırmızı, mavi ve sarı renklerin koyu tonlarının hâkim olduğu koleksiyonda, beyazlar tüm kombin seçeneklerine alternatif oluşturacak.

Ayrıca koleksiyonda; bu kışın da en aranılan parçalarından olacak ekose desenler, gardıropların kışlık bölümlerinde yerini almaya başladığı bilgisi verilirken; kullanım alanı oldukça geniş olan ekoselere, kaban, etek, pantolon ve salopete kadar hemen hemen her parçada rastlamanın mümkün olduğu belirtildi. Çizgilerin sentezinden oluşan trendy parçalar, kadın, erkek ve çocuk kombinlerinin vazgeçilmez parçası olacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.