Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Defne Fidanından Def(İ)ne Sahibi Olmak

Bu yazımda sizlere, çok faydalı, önü açık ve çok kazançlı bir işten bahsedeceğim.

Bu iş, sizleri meşgul etmeyecek, zamanınızı almayacak.

Bu iş yerine sadece gezmek istediğinizde gideceksiniz.

Bu işi kurmak için, büyük paralar harcamayacaksınız.

Bu iş sizi yormayacak, üzülmeyeceksiniz.

Bu iş o kadar büyük kapasiteli bir iş ki, sizlerde bizimle birlikte, bu işe giriniz, sizlerde bizimle birlikte kazanınız istiyoruz.

Şimdi sizlere, bu işin ne olduğunu, nasıl girileceğini, neden katılmanız gerektiğini ve nasıl katılabileceğinizi, Neler kazana bileceğinizi anlatmaya çalışacağım.

1- Bu iş, DEFNE FİDANI YETİŞTİRİCİLİGİ dir.. Toprağınızın olması gerekmez. (toprak bizde var. Noterden ve tapudan 50 yıl kullanma izinli)

2- Defne Fidanları (fidanlar üç yaşındadır) Bir tanesinin bedeli orman işletmelerinde 10 TL, özel işletmelerde 17-18 TL + KDV dir. Biz ise, arazisi bizden, bakımı bizden, 7 TL den dikeceğiz.

3-Siz sadece bir defaya mahsus 10 000 adet fidan için, 70 000 TL ödeyeceksiniz.

50 yıl boyunca, 2067 yılına kadar düzenli gelir temin edeceksiniz.

4-Yatırdığınız 70 000 TL yi, hasadın başladığı, 4-5 sene içinde geri alacaksınız.

Ve kalan Kırk Beş yıl boyunca, Arazi masrafı ve bakım masrafı ödemeden, düzenli olarak 50 000 TL gelir temin edeceksiniz.

5-Yakınlarına, akrabalarına, muhtaç insanlarımıza, Öğrencilerimize (burs Olarak), evlatlarına, torunlarına, vefatlarından sonra bile devam edecek, 45 yıl boyunca sürpriz gelir temin etmek isteyenler.

6-Cami, Okul, Yol, Su, gibi Sadakay-ı- Cariye için kapı açmak isteyenler. Ahretteki sevdikleri adına, 50 yıl sürekli hayır yapmak isteyenler.

7-70 000 Lira ile hiçbir yerde ev - daire sahibi olamazsınız. Satın aldığınızı kabul etsek bile, bu evden, aylık 4 000 TL gelir temin edemezsiniz. 50 000 TL ile 50 yıl boyunca 5-6 dairenin kira geliri kadar, sürekli gelir temin edemezsiniz.

5-6 Daire kirası düzeyinde gelir alabilmek için en az Bir Milyon TL para ayırmak zorundasınız.

8-Bir defaya mahsus 70 000 TL yatırım yaparak,

50 yıl boyunca (45 yıl X 50 000TL= 2 250 000 TL) gelir temin etmek isteyenler.

9- Refah düzeyini, harcama miktarını, emekli maaşlarını yıllık 50 000 TL artırmak isteyenler. Lütfen bu yazımı dikkate alınız.

NEDEN DEFNE ÜRETİMİ

Defne üretimi, küresel ısınma, sert ve mevsimsiz budama gibi nedenlerle hızla düşmektedir. Rekolte azalmaktadır. Yıllık üretim düşerken, kullanım alanları ve talep her yıl artmaktadır. Önümüzdeki bir iki yıl içerisinde, DEFNE YAPRAĞI ihtiyacını karşılamak için, ithalat yapma mecburiyeti doğacaktır. Özetle söylemek gerekirse, ihracatın önü açıktır ve her geçen yıl DEFNE YAPRAĞI kullanımı artmaktadır.

DEFNE YAPRAKLARININ KULLANILDIĞI ALANLAR

Defne yaprakları sizlerinde bildiği gibi, et ve balıklarda lezzet verici olarak, köfte harcında kullanılmaktadır. Ancak en önemli kullanım alanları, tıbbi ve aromatik bitki olarak, ilaç ve parfümeri sanayinde ve DEFNE YAĞI olarak birçok alanda kullanılmaktadır.

Poşetlerde DEFNE ÇAYI olarak henüz yeterli yaprak bulunamadığından kullanılmaya başlanmamıştır ama evlerimizde gastrit ve mide ağrılarında çayı yapılmaktadır. Yine çayı, idrar sökücü, ateş düşürücü, vücudumuza rahatlık verici romatizma giderici, Zehirli hayvan ısırığında, etkili çözüm olan Defne yaprağı, kadınlar için adet günü düzenleyici, iştah açıcı, gibi birçok özelliğe sahiptir. Defne yaprağı, sinir ağrıları içinde dindirici özelliğe sahiptir ve ALTERNATİF TIP alanında da her geçen gün artarak,  kullanılmaktadır.

Önümüzdeki 100 yıl boyunca DEFNE YAPRAĞI açığının kapanmayacağı kanaatindeyiz. Bu nedenledir ki, Kendimiz için dikim yaptığımız alanda, 100 000 fidanlık, boş alanımız bulunmaktadır.

Yani, 10 000 Fidan ile katılacak, 10 katılımcı arkadaşımıza,

20 000 Fidan ile katılacak, 5 katılımcı arkadaşımıza yerimiz vardır.

( 1000-2000-3000-4000-5000 -6000-7000-8000-9000 fidan ile katılım yapabilirsiniz)

DEFNE BAHÇESİ KURMA PROJEMİZE KATILMAK İSTEYEN

 Ek gelir temin etmek isteyen, Doktorlarımız, Avukatlarımız, İş adamlarımız, Esnaflarımız, Memurlarımız, Öğretmenlerimiz ve hatta öğrencilerimiz bilgi almak için, Bu proje ilginizi çekiyorsa eğer, beni telefonumdan arayabilirsiniz. Telefonum 0 544 434 54 69.

Bu projemizin, Devletimize, Milletimize ve hepimize hayırlı olması dileğimle.

Önemli Not: Bu bir ön talep yazısıdır. Kesin taleplerde sözleşme yapılıp faturası fidan sayısı kadar fidan sahiplerine kesilecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.