Demokrasinin olmazsa olmazı

Aydın 24 yazarı Sayın Metin Akoğlu'nun 14 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanan " Yerel seçimler yaklaşırken " başlıklı yazısı, tespitleri, uyarı ve önerileri şehrimiz hatta ülkemiz için som altın değerindedir. Emeğine, yüreğine, kalemine sağlık! Teşekkür ederim.

Gazetemiz yazarlarının kaleme aldığı yazıların yanında yapılan okur yorumlarını da önemsiyor, hepsini okuyorum. Metin beyin yazısına yorumlar yapılmış. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi Sekreteri olarak görev yaptığını öğrendiğim Hüseyin Turgut’un yaptığı yorumu çok önemli buldum.

Aynı yazı için yorum yapan mutlaka tanışmak isteyeceğim Hüseyin Turgut beyin yapıcı ve bir o kadar önemli ve doğru ve yerinde tespitleri içinde kendilerine teşekkür ederim, kalemlerine yüreklerine sağlık.

Bir ülkenin gelişip kalkınabilmesi, gelişmiş ülkeler sınıfında yer alabilmesi için farklı düşüncelere, görüşlere saygı duyması ön yargısız yaklaşması aynı zamanda demokrasinin olmazsa olmazıdır. Gelişmenin önündeki en büyük engel ilkelerin ( isimlerin) değil kişilerin peşinde koşmaktır...

Yazarımız Metin Akoğlu’nun kaleme aldığı, “Yerel seçimler yaklaşırken” başlıklı yazısını ve yorumu okumak için lütfen tıklayınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.