Demokratlar seçim startını Çakırbeyli’den verdi

Demokratlar seçim startını Çakırbeyli’den verdi

Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, DP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut, DP Efeler Belediye Başkan Adayı Hasan Dinçer ve partililerden oluşan bir heyet 31 Mart Yerel Seçim startını şehit başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’den verdi.

AÇIKLAMAYI “DEMOKRASİ ÇINARI” ÖNÜNDE YAPTI

Şehit başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’den seçim çalışmasını başlatan Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut ve beraberindekiler Çakırbeyli’de bulunan “Demokrasi Çınarı” adı verilen çınar ağacının önünde açıklamada bulundu. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri değerlendiren Turgut, “Bu seçim siz ‘bize mahkûmsunuz’ diyenlerle bizim ‘irademiz özgürdür’ diyenler arasında geçecek. Bu seçim billboardlarda reklamlarla algı operasyonları ile halkı oyalayanlarla benim ‘oyumla ben oyalanamam yarınını istiyorum, çocuklarımın geleceğini istiyorum, şehrimin hizmet almasını istiyorum’ diyen anlayış arasında olacak” dedi.

Partizan değil, demokrat olduklarını belirten DP’li Turgut şunları kaydetti:

Bu seçim evden çıkıp yürüme mesafesi içinde bir araca binmeden sporda sanatta, kültürde, bilimde etkinleşeceğiz anlayışıyla, birkaç tane ilçede göstermelik tesis yapıp hizmet varmış gibi bunu propaganda yapan anlayış arasında geçecek bu seçim rekabeti.

Bu seçim, siz; bizim yapıp ettiklerinizi bakmayın; parti logosuna bakın, karar verin diyenlerle; Hayır hizmet parkuru daha önemlidir, partizan değiliz demokratız, hizmet amblemine mührümüzü basacağız diyenler arasında geçecek.

Bu seçim biz güçlüyüz başkaları kazanamaz. Onlar kazanamaz diyen Aydınlı kardeşlerimizden birinin adaylığını kendi yerel ve genel iktidarları açısından hakir ve güçsüz görüp onu adayı ezen ve küçümseyen bakış açısıyla, yani Aydınlıyı hakir gören bakış açısı ile Aydınlı seçmen arasında geçecek..

Bu seçim Aydınlı vicdanlardan vicdanlara kalplerden kalplere ulaşır, el ele verir ve partiye bakmaksızın ikna olduğu bir Aydınlı efesine oy verir diyen anlayış arasında sürecek bu demokratik rekabet.

Aidiyeti ne olursa olsun, tapulu seçmen döneminin bittiğini herkes görecek. Biz, aidiyeti memleketine Aydına olan herkesle memleketi şöyle ayağa kaldıracağız. Bu seçim; halinden memnun olanlarla bu ‘düzen değişmelidir’ diyenler arasında olacak. Kimler mi kazanacak? Mevkiinin, makamın, gücün ve paranın karşısında tereddütsüz hak ve hakikatin çizgisinde durabilenler kazanacak.”

Açıklamanın ardından Çakırbeyli esnafını gezen Demokrat Partililer Adnan Menderes Demokrasi Müzesini ziyaret etti.

turgut-1.jpg

turgut-2.jpg

turgut-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.