Demokratların Galip Ağabeyinden Özakcan ve Toyran’a tam destek!

Demokratların Galip Ağabeyinden Özakcan ve Toyran’a tam destek!

Demokrat Parti’den (DP) aday olan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a, Aydın’daki demokratların ‘Galip ağabeyi’ Diş Hekimi Zafer Galip Keçelioğlu’ndan destek geldi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran CHP’den istifa ederek DP’den belediye başkan adayı oldu. Dayatmalara karşı halkın önüne seçenek sunmak için aday olan Özakcan ve Toyran’a, Aydın’daki demokratların ‘Galip ağabeyi’ Diş Hekimi Zafer Galip Keçelioğlu’ndan destek geldi.

Aydın’ın rahmetli Adnan Menderes’in adını kullanıp oy almaya çalışanların cirit attığı yer olduğunu öne süren Keçelioğlu,  “Yeter! Söz demokrasinindir. Yeter! Söz milletindir diyerek kıratı şahlandıracak durumlar gündeme gelmiştir. Kendilerine yapılan haksızlığı kabullenmeyip hizmete devam arzularını dile getirmişlerdir, başarılı olmuşlardır. Bunu devam ettirmek demokratik haklarıdır.  Özgürlüklerini eyleme geçirerek partilerinden ayrılıp DP’den seçime girecek olanları kutluyorum. Efeler’de Mesut Özakcan’a, Söke’de Süleyman Toyran’a yolunuz açık olsun diyorum. Hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Kıratın şahlanmasının ülkeyi demokrasiye taşıyacak yolun başlangıcı olmasını Tanrı’dan niyaz ediyorum” diyerek DP’den aday olan belediye başkanları Mesut Özakcan ve Süleyman Toyran’a tam destek verdi.

“Özgürlük bireyin dış etkilerden etkilenmeden kendi isteğine kendi düşüncesine göre irade kullanması durumudur” diye konuşan Keçelioğlu şunları söyledi:

“Bu iradeyi kullanması için ortada bir sebep mutlaka vardır hatta olmalıdır. Haksızlığa uğramak bu sebeplerin önde gelenidir. Sebep insanı isyana sevkeder kalbine ve mantığına danışır ve eyleme geçer. Çoğu insanımız toplumsal yaşayışları yaşamak istemese de yaşamak zorunda bırakılmaktadır. Bunun en güzel hatta berbat örneklerini siyasi hayatta daha sık yaşıyoruz. Demokrasiyi unutup rafa kaldırdığımız için seçimler öncesinde bu yaşadıklarımız gündemden hiç düşmüyor. Adaylık için tekrar şehri yönetmeye aday olanların bir kısmı sebepleri makul bir şekilde izah edilmeden aday gösterilmiyorlar. İşte o zaman özgürlükleri kullanma durumu ortaya çıkıyor.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum