Deniz Baykal; “Özlem Çerçioğlu Göğsümüzü Kabartıyor”

Deniz Baykal; “Özlem Çerçioğlu Göğsümüzü Kabartıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Baykal, “Özlem Çerçioğlu göğsümüzü kabartıyor” dedi.

AYDIN 24 HABER

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin Aydın İl Örgütü’nü ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu’ndan övgü ile söz etti.

“ÇERÇİOĞLU GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR”

CHP’liler olarak Aydın’dan iftihar ettiklerini belirten Baykal, “Aydın’a geldiğimiz zaman kendimizi bir başka hissediyoruz. Burada haklılığımızı anlatmayı başardığımızı ve bundan dolayı insanların memnun olduklarını görüyoruz. Her acıdan Aydın göğsümüzü kabartan bir kent. İnanıyorum ki bu Aydın’ın ulaşacağı son nokta değil. Belediyelerimiz hepimizin yüzünü ağartıyor. Aydın geleceğe yönelik işaret fişeğidir. Burada yaşayan insanlarımız bilinçli, geleceği gören ve Türkiye’den önce tavır takınan bir niteliğe sahiptir. Sayın Özlem Çerçioğlu’nun üst üste seçim kazanması sadece Aydın’da değil, tüm Türkiye’de göğsümüzü kabartıyor. Bir hanımefendi bir kadın siyasetçi olarak başarması Aydın’a yakışıyor. Kadın Efe olarak hem Ege’de hem Türkiye’de kendisini kabul ettirdi. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

17 İLÇEYE SPOR KOMPLEKSİ

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Efeler ilçe Başkanı Bayram İnci ve kendisine eşlik eden partililerle beraber kendisini ziyarete gelen Deniz Baykal’a Atatürk Kent Meydanı hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 17 ilçede spor kompleksi ve yüzme havuzu projelendirme çalışması yaptıklarını belirti.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK PARKI OLACAK

Yer sorununu çözdükleri 7 ilçede önümüzdeki günlerde spor kompleksinin temelini atacaklarını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Türkiye’nin en büyük doğal yaşam parkını Aydın merkez Efeler ilçemizde yapacağız. Anadolu da bazı türler yok olmak üzere biz bunları koruma altına alacağız. İsrail’den tohum ithal etmekteyiz. Aydın’da tohum bankacılığını en iyi noktaya getireceğiz” dedi.

deniz-baykal;-“ozlem-cercioglu-gogsumuzu-kabartiyor”.JPG

deniz-baykal;-“ozlem-cercioglu-gogsumuzu-kabartiyor”-001.JPG

deniz-baykal;-“ozlem-cercioglu-gogsumuzu-kabartiyor”-002.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.