Deniz Feneri’nden "Sanat İyilik İçin" Sergisi Açıldı

Deniz Feneri’nden "Sanat İyilik İçin" Sergisi Açıldı

Deniz Feneri Derneği’nin düzenlediği "Afrika’da 100 Mescit 100 Su Kuyusu" projesinde 1 Mescit 1 su kuyusunda kullanılmak üzere Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde Hüsn-i Hat sergisi aç...

Deniz Feneri Derneği’nin düzenlediği "Afrika’da 100 Mescit 100 Su Kuyusu" projesinde 1 Mescit 1 su kuyusunda kullanılmak üzere Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde Hüsn-i Hat sergisi açıldı.

Hattat Mahmut Şahin ve çeşitli illerden öğrencilerinin açtığı sergide misafir sanatçılar da eser desteğinde bulundu. Çini sanatçısı kifayet Emel Özkul, hattat Osman Çiçek, tombak ustası İsmail Bülbül de bağışçılar arasındaki yerini aldı. İş adamlarından Murat Ülker de sergiyi ziyaret etti ve eserlerin bir bölümünü satın aldı. Deniz Feneri Derneği Başkanı Mehmet Cengiz ve hattat Mahmut Şahin eşliğinde sergiyi gezen Murat Ülker hayırda yarışmanın asıl olduğunu vurgulayarak eser sahiplerine teşekkür etti.

İş adamı Murat Ülker sosyal medya hesaplarından da güne özel paylaştığı fotoğrafın altına " İyilik için sanat, çok güzel bir inisiyatif, tebrik ediyorum" notu düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.