Denizli Büyükşehir Beledeyiseporun Akademileri Topbaşı Yaptı

Denizli Büyükşehir Beledeyisepor'un Akademileri Topbaşı Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, kulüplerin genç futbolcu gelişim programları dahilinde, futbolcularının bütünsel gelişimini sağlamak amacıyla düzenlenen U14, U15, U16, U17 ve U19 bölgesel gelişim liglerine katılacak olan Denizli Büyükşehir Belediye

- Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, kulüplerin genç futbolcu gelişim programları dahilinde, futbolcularının bütünsel gelişimini sağlamak amacıyla düzenlenen U14, U15, U16, U17 ve U19 bölgesel gelişim liglerine katılacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, yeni sezon antrenmanları başladı.

Kınıklı’daki Altyapı Futbol Akademisi’nde toplanan akademi takımları sporcuları, sıcak havaya rağmen çalışmalarını sürdürürken, bayram tatili sonrası yeniden topbaşı yaptılar. Akademi takımları Çamlık’ta kros yapıp kondisyon depolarken, toplu çalışmaları da futbol akademisi sahasında yapıyor.

Denizli Büyükşehir Futbol Akademisi Koordinatörü Aliksan Urcanlı, “Takımlarımız yeni sezonda akademi liglerinde 5 kategori ve yerel U13 liginde yarışacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak, bize yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Amacımız, rakamsal başarıdan çok, oyuncuların donanımlı olarak yetişmesi için elimizden geleni yapmak. Üst liglere oyuncu kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. İlimizdeki takımlardan da, kadromuza yetenekli futbolcuları katacağız. Yoğun bir çalışma dönemi bizleri bekliyor” dedi.

Yeni sezonda U19 takımını Aliksan Urcanlı, U17 takımını Osman Kıraç, U16 takımını Faruk Işık, U15 takımını Engin Yılmaz, U14 takımını Yücel Can, U13 takımını Hüseyin Tur, altyapı gruplarını Gökhan Hor, kalecileri ise Ferruh Erdoğan çalıştıracak.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDEYİSEPOR'UN AKADEMİLERİ TOPBAŞI YAPTI

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDEYİSEPOR'UN AKADEMİLERİ TOPBAŞI YAPTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.