Denizli şehidinin dedesi ve babaannesine acı haber verildi

Denizli şehidinin dedesi ve babaannesine acı haber verildi

Bitlis’in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün İzmir’deki ailesine acı haber verilmesinin ardından, Çivril’deki dedesi ve babaannesine acı haber verildi.

Bitlis’in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden biri olan Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün Denizli’nin Çivril ilçesi Ömerli Mahallesindeki dedesi ve babaannesine acı haber verildi. Babası Özer Öz’ün Başbakan Binali Yıldırım’ın yakın koruması olan şehidin İzmir’deki ailesine haber verilmesinin ardından Ömerli Mahallesindeki 80 yaşındaki dede Hilmi Öz ile 68 yaşındaki babaanne Yüksel Öz’e acı haberi İlçe Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Kahramanlar ve Kaymakam Armağan Ünal verdi. Acı haberi alan dede ve babaanne Öz, fenalaştı. Bunun üzerine evin önünde bekletilen ambulansa alınarak, sakinleştirici iğne yapıldı. Şehidin dedesinin evine dev Türk Bayrakları asıldı. Şehidin yarın yapılacak törenin ardından memleketi Denizli’nin Çivril ilçesi Ömerli Mahallesinde defnedileceği öğrenildi.

Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli personeller, Bitlis’in Hizan ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda düşen çığın altında kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.