Denizli’de Gazeteciler Diş Taramasından Geçti

Denizli’de Gazeteciler Diş Taramasından Geçti

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde gazeteciler diş taramasından geçti.Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Denizli Gazeteciler Cemi...

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde gazeteciler diş taramasından geçti.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Denizli’de görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda buluşturdu. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıya Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Berna Öztürk, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Denizli’de görev yapan basın mensubu çalışanlarıyla Ağız ve Diş Hastanesi idarecileri katıldı. Mayıs ayında hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni gezen basın mensuplarına genel diş taraması yapılarak, diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Berna Öztürk, Denizli ve ilçelerdeki kamu kurumlarında yürütülen diş sağlığı ile ilgili bilgi verdi. Öztürk, "Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilk olarak 2006 yılında 40 ünit kapasiteli olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2008 yılında 50 ünite çıkarılmış, daha sonraları da ünit sayıları arttırılarak 65 ünit kapasitesi ile devam etmekteydi. Günlük yaklaşık bin 500 hastanın tedavi gördüğü merkezimizde son olarak 71 diş hekimi olmak üzere toplam 265 çalışanımızla hizmet sunulmaktaydı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Denizli’de artan nüfusla birlikte hasta kapasitesini karşılayamaması ve mevcut binanın yetersiz kalmasıyla birlikte 2013 yılında 50 ünit ve 5 yatak kapasiteli olarak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatına başlanmıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.