Denizli’de Kavşak Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Denizli’de Kavşak Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kes...

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına Albayrak Meydanı, Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta devam ediyor. Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta çalışmaların devam ederken, Albayrak Meydanı’ndaki düzenlemenin ise 3 Ağustos’tan itibaren start alacağı belirtildi.

Trafik kazalarını en aza indirmek, araçlar ve yayaların kavşaktan en kısa mesafede ve sürede geçmelerini sağlamak, zaman kayıplarını azaltmak, ışıkta beklerken harcanan yakıttan tasarruf etmek, sürücülerin yanal görüş mesafesini artırarak uygun pozisyon ve hızda seyretmelerine olanak vermek ve büyük araçların dönüş hareketlerini kolaylaştırmak amacı ile başlatılan çalışmalar süresince, sürücü ve yayaların güzergahtaki işaretlere dikkat etmeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.