Denizli’de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Denizli’de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kent genelinde 12 noktada kurban kesim yeri belirledi.

- Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kent genelinde 12 noktada kurban kesim yeri belirledi.

Kurban Bayramı'nı vatandaşların huzurlu bir şekilde geçirmesini sağlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da önlemlerin alındığı bildirilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tatil boyunca vatandaşların mağdur olmaması için hizmet vermeye devam edeceği kaydedildi.Önlemler kapsamında öncelikle kurban kesim yerlerinin belirlendiği ifade edilirken, kentin çeşitli yerlerinde oluşturulan kurban kesim merkezleri açıklandı. Büyükşehir Belediyesi'nin 9 küçükbaş ve 3 büyükbaş olmak üzere 12 kurban kesim yeri belirlediği, Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen merkezlerde, ilaçlama ve temizleme çalışmalarının bayram boyunca yapılacağı duyuruldu.

Belirlenen kurban kesim yerleri ise Ulu Cami yakınındaki eski hal bölgesi, Yenişehir Mahallesi'nde Şengün Cami yanı, Kuşpınar Pazar yeri, Adalet Parkı'nın karşısındaki pazar yeri, Sevindik Pazaryeri, İncilipınar Pazaryeri, Karaman Pazaryeri, Servergazi Pazaryeri ve Kınıklı Pazaryeri olarak açıklandı. Büyükbaş hayvanlarda ise kurban kesim yerlerinin, Başkarcı Belediye Mezbahası, Korucuk Sabanoğlu Mezbahası ve Akkale’de Saycan Mezbahası olarak belirlendiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.