Denizli’de Otobüs Markete Daldı: 1 Ölü, 17 Yaralı

Denizli’de Otobüs Markete Daldı: 1 Ölü, 17 Yaralı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir halk otobüsü bir araçla çarpıştıktan sonra markete girdi. Kazada otobüs sürücüsü hayatını kaybederken 17 kişi yaralandı.

- Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir halk otobüsü bir araçla çarpıştıktan sonra markete girdi. Kazada otobüs sürücüsü hayatını kaybederken 17 kişi yaralandı.

Kaza öğle saatlerinde Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Bursa Caddesi’nde ilerlemekte olan Fatih Hakyemez’in(41) kullandığı 20 BLD 92 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsü Ulus Caddesi’nde ilerleyen Yaşar S.’nin (52)kullandığı 35 HB 4425 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan halk otobüsü önce kaldırıma çıktı. Buradan bir pide dükkanına çarpan halk otobüsü daha sonra bir markete daldı.

Marketin dış kısmında bulunan yiyecek reyonlarını deviren otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı. Duvara çarparak durabilen otobüsün sürücüsü Fatih Hakyemez olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ayrıca otobüste bulunanlar ve markette bulunan toplam 17 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu polis ve ambulans ekiplerine haber verirken polis ekipleri olay yerine gelerek yolu trafiğe kapattı. Kısa süre içinde olay yerine gelen ambulans ekipleri de yaralıları Denizli ve Servergazi Devlet Hastanesi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı.

"OTOBÜS ÖNCE TRAFİK IŞIKLARINA VURDU SONRA MARKETE DALDI"

Kazanın ardından aracın içinde sıkışarak ölen şoför Fatih Hakyemez’i Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri güçlükle sıkıştığı yerden çıkarabildi. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hakyemez’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından yaralananların yakınları gözyaşlarına boğulurken, kazayı gören bir vatandaş "Kazayı karşı evden gördüm. Otobüs önce trafik ışıklarına vurdu. Sonra da markete daldı. Çok yaralı var" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ’DE OTOBÜS MARKETE DALDI: 1 ÖLÜ, 17 YARALI

DENİZLİ’DE OTOBÜS MARKETE DALDI: 1 ÖLÜ, 17 YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.