Denizli’deki Kazanın Ardından Temizlik Çalışmaları Başladı

Denizli’deki Kazanın Ardından Temizlik Çalışmaları Başladı

Denizli’de sabah saatlerinde meydana gelen kazanın ardından otobüsün daldığı markette temizleme çalışmaları başladı. Bu arada kazanın anının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

- Denizli’de sabah saatlerinde meydana gelen kazanın ardından otobüsün daldığı markette temizleme çalışmaları başladı. Bu arada kazanın anının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Kaza, sabah saatlerinde Pamukkale ilçesinde meydana gelmişti. Denizli Büyükşehir Belediyesi halk otobüsü ile bir aracın çarpışmasının ardından otobüs bir markete dalmış ve kazada 2 kişi ölmüştü. Olayın ardından polis ekipleri kazayla ilgili güvenlik kameralarına incelemeye alırken, kazanın kırmızı ışık ihlalinden kaynaklandığı anlaşıldı. Kazanın meydana geldiği kavşağa yakın bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde halk otobüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı ve kazanın da bu nedenle olduğu görülüyor.

Öte yandan kazanın ardından yol trafiğe kapatılırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Temizlik ekipleri yolda ve işyerinde temizleme çalışmalarına başladı. Yola saçılan malzemeler toplanırken, elektrik dağıtım şirketi yetkilileri de kopan elektrik tellerini yeniden yerine taktı.

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.