Denizlili Annenin İkinci Bakan Kızı Gururu

Denizlili Annenin İkinci Bakan Kızı Gururu

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Dr. Sema Ramazanoğlu’nun kardeşi Selma Aliye Kavaf da daha önce aynı görevi yapmıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Dr. Sema Ramazanoğlu’nun kardeşi Selma Aliye Kavaf da daha önce aynı görevi yapmıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni kabineyi açıklaması Denizli’de büyük heyecana yol açtı. Denizli milletvekili olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, koltuğunu Mustafa Elitaş’a bıraktı. Denizli’ye ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı verilirken, göreve Sema Ramazanoğlu getirildi. 56 yaşındaki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu AK Parti’nin ilk kurucuları arasında yer almasıyla dikkat çekerken, başörtüsü nedeniyle milletvekili seçilememişti. Sema Ramazanoğlu 1 Kasım seçimlerinde Denizli’den ikinci sıra adayı olmuştu. Dr. Sema Ramazanoğlu’nun kardeşi olan Selma Aliye Kavaf da 2009-2011 yılları arasında aynı görevi yaparken, anne Gülseren Bostancı ikinci kızının bakan olmasının gururunu yaşıyor.

"KIZIMIN AK PARTİ’DE ÇOK EMEĞİ VAR"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun Mehmetçik Mahallesi’nde yaşayan annesi 80 yaşındaki Gülseren Bostancı, ‘’Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Ben çok mutlu oldum. Allah herkese nasip etsin. İnşallah hayırlı olur. Bu sefer çok çalışmıştı seçimlerde. Kendisi zaten bu partinin kurucusuydu. AK Parti’de çok emeği var’’dedi.

HABERİ TELEFONLA ARAYAN ABİSİNDEN ÖĞRENDİ

Kızının bakan olduğu haberini kendisini arayan abisinden öğrendiğini belirten anne Bostancı, "Ben uyuyordum. Telefon çaldı. Abim arayarak kızımın bakan olduğunu söyledi. Daha sonra diğer yakınlarımız da arayarak tebrik ettiler. Ben televizyondan öğrenmedim. Pek televizyon izlemem.Benim 3 kızım 1 oğlum var. Hepsi de çok çalışkandır. Babaları da çok çalışkandı. Hamdolsun ki bu günleri gördük" dedi.

Daha önce diğer kızı Selma Aliye Kavaf’ın da bakan olduğunu kaydeden anne Bostancı şunları söyledi:

"Selma kızım da partinin kurucuları arasında yer aldı. Önce milletvekili sonra bakan olmuştu.Şimdi sıra Sema Ramazanoğlu’na geldi. O da bakan oldu. Hakkıydı zaten. 3 kızım vardı. İkisi bakan oldu."

"ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN"

Kızına bakanlık yolunda başarılar dileyen anne Bostancı sözlerini şöyle tamamladı:

"Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Allah nazardan saklasın. Ben seçim dönemi pek yanına gidemedim ama çok çalışmış. Çok emeği vardı. Heybeden gelmedi buralara. Rahmetli babaları da Demokrat Partiliydi."

Anne Gülseren Bostancı eve gelen gidenlerin arttığını ve telefonların susmadığını sözlerine ekleyerek, herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.