Denizlispor, Namağlup Unvanını Sürdürüyor

Denizlispor, Namağlup Unvanını Sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geride kalan 6 haftada aldığı 1 galibiyet ve 5 beraberlikle 8 puanla 8. sırada kendine yer bulurken, ligdeki 3 namağlup takımdan biri olma özelliğini de devam ettiriyor.

- PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geride kalan 6 haftada aldığı 1 galibiyet ve 5 beraberlikle 8 puanla 8. sırada kendine yer bulurken, ligdeki 3 namağlup takımdan biri olma özelliğini de devam ettiriyor.

Sezona yeni bir yönetimle giren Denizlispor’da alınan ilginç sonuçlar dikkat çekiyor. Ligin ilk haftasından bu yana oynadığı futbolla kimi zaman heyecanlandıran kimi zaman ise hayal kırıklığı yaşatan yeşil-siyahlılar, geride kalan 6 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Geride kalan 5 haftada ise 5 beraberlik alarak ilginç bir istatistiğe imza atan Denizlispor, son olarak Albimo Alanyaspor maçından da son saniyede yediği golle 1 puanla ayrıldı. 6 haftada 7 gol atıp 6 gol yiyen yeşil-siyahlılar, namağlup unvanını devam ettirebilmek için hafta sonu oynayacağı Boluspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

Yenilmemenin önemli olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Elbette birçok maçtan galip gelmek isterdik. Ancak son dakikada yaptığımız ve tecrübesizlikten kaynaklanan hatalar maalesef bize önemli puanlar kaybettirdi. Bunun için daha fazla çalışmamız lazım. 6 haftadır yenilmemek güzel ancak bize artık galibiyet gerekiyor. Çok sayıda beraberliğimiz oldu. Bu hafta Bolu’yu yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.