Denizlispor Yemekte Buluştu

Denizlispor Yemekte Buluştu

Denizlispor’da ilk 2 haftada alınan 4 puan moralleri yerine getirirken, futbolcular ve teknik heyet verilen yemekte bir araya geldi.

- Denizlispor’da ilk 2 haftada alınan 4 puan moralleri yerine getirirken, futbolcular ve teknik heyet verilen yemekte bir araya geldi.

PTT 1. Lig’de ilk 2 haftada aldığı 4 puanla lige iyi bir başlangıç yapan Denizlispor’da moraller yerinde. Futbolcular idmanda istenilenleri eksiksiz yerine getirirken, Denizli esnafı da takıma sahip çıkıyor. Bir alışveriş merkezinde faaliyet gösteren Kebap Dükkanı isimli iş yerinin sahibi Ayhan Ulam, futbolcular iş yerinde yemek vererek, gelecek haftadaki maçlarında başarılar diledi. Futbolcu ve teknik heyetin tam kadro katıldığı yemekte oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Öte yandan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, prim konusunda yönetim olarak belirledikleri tarifenin dışına çıkmayacaklarını açıkladı. Kıbrıslıoğlu, "Bazı basın yayın organlarında paket prim verileceği haberi tamamen asılsız haberdir. Şu an için böyle bir prim yönetim kurulumuzun gündeminde yoktur. Bu konuda bana ısrarla sorulup, ısrarla aynı şeyi söylediğim halde yalan yanlış haberler yapılıyor. Biz sezon öncesi futbolcularımızla anlaşırken zaten primlerin buralarda olacağını söylemiştik. Oyuncularımız Denizlispor’un menfaatini düşünerek hareket etmesini bilirler. Tüm teknik ekibe ve futbolcularımıza yönetim kurulumuz olarak bu konudaki hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Denizlispor’un hafta sonu oynayacağı Altınordu maçının hakemleri de belli oldu. Manisa’da oynanacak maçta Koray Gencerler, Ömer Tevfik Özkoç ve Murat Temel’in görev yapacağı açıklandı.

DENİZLİSPOR YEMEKTE BULUŞTU

DENİZLİSPOR YEMEKTE BULUŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.