Denizlispor Yönetimi’nden Vali Kocatepe’ye Ziyaret

Denizlispor Yönetimi’nden Vali Kocatepe’ye Ziyaret

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.

- Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.

Denizli’ye yeni atanan Vali Şükrü Kocatepe’ye ziyaretler devam ediyor. Son olarak Denizlispor yönetimi Vali Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Hem sizi ziyaret edelim hem de 3 puan hediye edelim dedik ama olmadı. Ancak son saniyelerde yediğimiz golle 1 puan getirebildik. Size yeni görevinizde başarılar dileriz. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Başarılar diliyorum" dedi.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise Denizlispor’un ili temsil eden en önemli markalardan biri olduğunu belirterek, "Bu tüm takımlar için geçerlidir, her kulüp kurulduğu ili temsil eder. Denizlispor'un Denizlimiz'in tanıtımı açısından çok önemli bir yeri var. Sosyal ve sportif açıdan ilimizi tanıtıyor. Denizlispor zamanında Denizli'yi Süper Lig'de temsil eden bir kulüptü, Ege'nin gururuydu. İnşallah önümüzdeki sene Süper Lig'de oynar diye umut ediyoruz. Tabii yöneticiler açısından zor bir görev sanayicilerden, iş adamlarından, şehrin ileri gelenlerinden destek isteniyor. Herkes elinden geldiğince katkıda bulunursa önümüzdeki sezon inşallah Süper Lig'de mücadele ederiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Valilik makamında hatıra fotoğrafı çektirildi.

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ’NDEN VALİ KOCATEPE’YE ZİYARET

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ’NDEN VALİ KOCATEPE’YE ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.