Denizli’yi Hatice Çil temsil edecek

Denizli’yi Hatice Çil temsil edecek

Denizli’de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Bireysel Kısa Kulvar ve Kulüplerarası il seçmelerinde şampiyon olan sporcu Hatice Çil Türkiye Finali için Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.Denizli Atatürk Y...

Denizli’de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Bireysel Kısa Kulvar ve Kulüplerarası il seçmelerinde şampiyon olan sporcu Hatice Çil Türkiye Finali için Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.

Denizli Atatürk Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Bireysel Kısa Kulvar Müsabakası ve Türkiye Kulüplerarası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası İl Seçmeleri baraj geçme ve teşvik yarışmalarında Su Dünyası ve Denizli GSİM’nün minik kulaçları Hatice Çil, Eflal Cave, Hanzade Çil, Buse Ertekin, Berkin Karagöz,Asel Arıcı, Kağan Karaobalı, Ecrin Arslan, Mehmet Can, Eda Tokgözlü derece alan isimler oldu. Su Dünyasının Başarılı sporcusu Hatice Çil 50 metre serbest, 100 metre serbest, 50 metre Kelebek ve 50 metre Sırtüstü yarışlarında barajı geçerek İstanbul’da düzenlenecek olan Yıldızlar Bireysel Kısa Kulvar Yarışması Türkiye Finaline katılma hakkı kazanarak, Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı. Su Dünyası ve GSİM antrenörü Ahmet Biçerer, fedakarlık, emek ve çabaların sonucunda zafere inanan gençler yetiştirdiklerini belirterek "Sporcularımız yarışmalarda üstün başarı göstererek geleceğe yönelik umutlarımızı daha da güçlendirdi. Bu başarıyı planlı ve disiplinli çalışmanın sonunda sporcularımız, ailelerimiz ve antrenörlerimiz ile hep birlikte elde ettik. Sporun amatör ya da profesyonel hangi seviyede yapılırsa yapılsın insanlara sunduğu faydalar ortadadır. Bizlerde sporcularımızın sportif başarılarının yanında akademik başarılarını da ön planda tutarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Denizli’ye finalde en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.