Derin ve Vurucu Bakışlar İçin: Far

Derin ve Vurucu Bakışlar İçin: Far

Çeşit çeşit renklere ve dokulara sahip olan makyaj ürünü far ile onlarca tarz ve görünümü yakalamak tamamen sizin elinizde.

Çeşit çeşit renklere ve dokulara sahip olan makyaj ürünü far ile onlarca tarz ve görünümü yakalamak tamamen sizin elinizde. Siyahtan beyaza uzanan renk yelpazesinde klasik görünüm için siyah, bordo, bronz, kahverengi tonlarını tercih ederken, adeta baharın gelişini kutlayan tatlı bir görünüm için pastel tonlara yönelebilirsiniz. Aynı şekilde, yaratmak istediğiniz tüm havayı mat ya da pırıltılı seçeneklere besleyerek daha da belirgin hale getirebilirsiniz. Eyeliner, rimel gibi diğer göz makyajı ürünleriyle bakışlarınızı destekleyebilir, ya da daha sade bir şekilde de kullanabilirsiniz.

Far Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Cezbedici renkleri ve dokusu ile far, estetik zevklere hitap ederek seçilen bir ürün olsa da diğer özelliklerine de dikkat edilmelidir. Örneğin, ürünün dayanıklılığını ve pigmentasyonunu mutlaka kontrolden geçirilmelidir. İmkanlar dahilindeyse ürünün tester hali denenerek en az bir saat sonra nasıl bir duruma geldiğine bakılmalıdır. Genellikle toz formunda üretildiği için bir saat sonra uçmuş olması, makyajın dayanıklılığını sarsacaktır. Ayrıca ürünün cilt üzerinde de paketindeki renkte, tonda ve yoğunlukta durup durmadığı kontrol edilmelidir. Detaylı bilgi için; https://www.cosmetica.com.tr/goz-fari/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.