Destan Son Bölüm Merak Edilenler

Destan Son Bölüm Merak Edilenler

ATV’nin yeni dizisi Destan hiç görülmemiş bir dizi konsepti ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Dizinin yapımcılığını ve proje tasarımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ, prodüksiyon, hikaye ve dönem açısından daha önce izleyicinin alışık olmadığı bir dizi olacağını söylemişti. Arama motoruna Destan son bölüm izle yazarak dikkat çeken dizinin hemen tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. Böylece üst düzeyde bir ses ve görüntü kalitesinde Destan dizisini seyretmeniz de mümkün olacaktır.

ATV’de yayınlanan dizi, her hafta Salı günleri ekrana geliyor. Saat 20:00’de izleyicisi ile buluşan yapımın yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturuyor. Senaryo Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz tarafından kaleme alınıyor. Dizinin başrollerinde ise sevilen isimler Ebru Şahin ve Edip Tepeli yer alıyor. Sizinin son derece iddialı bir yapım olduğunu rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır. Bu durum gayet doğal olarak diziye olan ilgiyi de arttırmaktadır.

Destan Dizisi Oyuncu Kadrosu

Destan dizisinin oyuncu kadrosu gündeme geldiği zaman karşımıza etkili bir oyuncu kadrosu çıkmaktadır. Kostümleriyle de ilgi çeken dizinin oyuncuları arasında Ebru Şahin ve Edip Tepeli gibi isimler yer almaktadır. Ayrıca dizide Selim Bayraktar, Kanbolat Görkem Aslan ile Teoman Kumbaracıbaşı da rol almaktadır. Deniz Barut, Elif Doğan da Destan dizisinin oyuncuları arasında yer alan iddialı isimlerdendir. Destan son bölüm izle şeklinde arama yaparak son bölümü izleyebilirsiniz.

Destan Dizisinin Konusu Hakkında Merak Edilenler

Destansı bir aşk hikayesini anlatan dizi, Orta Asya bozkırlarında yaşayan Akkız ve Gök Tegini Batuga arasındaki aşkı konu ediniyor. Gök Kağanı Korkut Han’ın yetim bıraktığı savaşçı dağ kızı ve öksüz Tegini Batuga bir araya gelerek imkansız başarıyor. Dizi Türklerin İslamiyeti Kabul etmesinden önceki 9. Yüzyılda geçen bir hikayedir. Bu hikaye Destan dizisinin ana konusunu oluşturmaktadır. Yetim ve öksüz iki gencin arasında geçen hikaye zaman içinde aşka dönüşüyor. Bu aşk ile birlikte imkansızın başarıldığı birçok durum izleyiciye anlatılıyor. Dizi yalnızca Türkiye'de değil Dünyada da büyük bir ilgi ile izleniyor. Sizde dizi izle yazarak geçmiş ve son bölümü izleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.