Didim Ak Parti’de İstifalar

Didim Ak Parti’de İstifalar

30 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’den ayrılan Eski İlçe Başkanı Hilmi Erbaş, Teşkilattan Sorumlu eski İlçe Başkan yardımcısı Şükrü Kavaklı ile Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Solmaz Seçilmiş ihraç talebiyle Disiplin kuruluna sevk edilmesine rağmen 3

- 30 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’den ayrılan Eski İlçe Başkanı Hilmi Erbaş, Teşkilattan Sorumlu eski İlçe Başkan yardımcısı Şükrü Kavaklı ile Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Solmaz Seçilmiş ihraç talebiyle Disiplin kuruluna sevk edilmesine rağmen 3 isim ihraçlarını beklemeden partiden istifa etti.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatında daha önce teşkilatta görev yapan 3 isim, ihraç kararlarını beklemeden istifa etti. Bilindiği üzere 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’den ayrılan Eski İlçe Başkanı Hilmi Erbaş, Teşkilattan sorumlu Eski İlçe Başkan yardımcısı Şükrü Kavaklı ile Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Solmaz Seçilmiş ve beraberinde bir çok partili partiyi terk etmişlerdi. 30 Mart yerel seçimlerin ardından AK Parti Didim İlçe Yönetim kurulu, Eski İlçe Başkanı Hilmi Erbaş, Teşkilattan sorumlu Eski İlçe Başkan yardımcısı Şükrü Kavaklı, Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Solmaz Seçilmiş ve o dönem AK Parti Akyeniköy Belde Başkanı olan Murat Yağlı ihraç talebiyle Disiplin kuruluna sevk etmişti.

Konuyla ilgili gazetecilerin sorusuna yanıtlayan AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü “Eski İlçe Başkanı Hilmi Erbaş, Teşkilattan sorumlu Eski İlçe Başkan yardımcısı Şükrü Kavaklı, Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Solmaz Seçilmiş ve o dönem AK Parti Akyeniköy Belde Başkanı olan Murat Yağlı hakkında İl Başkanlığına ihraç talebinde bulunduk. Bunun üzerinde İl Disiplin kurulu adı geçen arkadaşlardan savunma istemiştir. Şu ana kadar yaşanan süreçte Hilmi Erbaş, Şükrü Kavaklı ve Solmaz Seçilmiş AK Parti üyeliğinden istifa dilekçesine tarafımıza iletmişlerdir. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum” dedi.

DİDİM AK PARTİ’DE İSTİFALAR

DİDİM AK PARTİ’DE İSTİFALAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.