Didim Ak Parti’den Başkan Atabay’a Tebrik Ziyareti

Didim Ak Parti’den Başkan Atabay’a Tebrik Ziyareti

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerii, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

- AK Parti Didim İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerii, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Atabay’ın makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver, ile AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile birlikte parti yöneticileri katıldı. AK Parti heyeti, Başkan Deniz Atabay ile CHP’li Belediye Meclis üyeleri tarafından karşıladı.

Seçimde Atabay ile birlikte yarışan Ak Parti'nin adayı Ufuk Döver, “Biz Didim’in ihtiyacı olanı projelere yansıtmıştık. Turizm kentinde turizmin markalaşması ve çıtayı yükseltmek adına her türlü destek olacağız, yanlışın ise karşısında olacağız. Ekibi kutluyor, başarılar diliyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü de, görevi devraldıklarında AK Parti'yi kurumsal düzgün temsil için göreve başladıklarını ve yapıcı muhalefet sözü verdiklerini belirterek “Bu süreçte engelleri iktidar gücü ile nasıl kalkındırırız onun çalışması içinde olacağız. Didim uzunca süre yanlış yönetildi. Turizm kimliğinden uzaklaştırıldı. Önümüzde fırsatlar var, fırsatların doğru değerlendirilmesi için çalışacağız” dedi.

Ziyaretleri için AK Parti heyetine teşekkür eden Başkan Deniz Atabay ise, mücadele döneminin sona erdiğini ve hizmet döneminin başladığını kaydederek, “Halk kime ne görev verdiyse herkes onu yapacak. 5 yıl sonra herkes kendini iyi anlatmak adına herkes yönetim ve muhalefet görevini en iyi şekilde icra etmeli. Şu anda sorumluluğumuz daha ağır. Belediyemizin durumu ortada; ancak başta söylediğimiz gibi enkaz edebiyatı yapmayacağız çünkü bizler bunu bilerek bu göreve soyunduk. 5 yıl birlikte hizmet edeceğiz. Başarı da başarısızlıkta hepimizin olacak. Yapıcı eleştiriler, doğru projeler ve samimiyet Didim’e kazandıracaktır. Sizlerden de doğru olan projelerde yanımızda olmanızı, yanlışında karşısında tıkamak adına değil, alternatif sunarak karşısında olmanızı istiyorum. Bilgi, fikir ve tecrübe sormakta kompleksimiz yok! Handikapları beraber aşacağız. Zaman hızlı geçiyor, biz okyanusta bir damlayız. İlçemizde uzlaşma kültürünü yaymalı ve topluma da bir güven vermeliyiz” diye konuştu.

DİDİM AK PARTİ’DEN BAŞKAN ATABAY’A TEBRİK ZİYARETİ

DİDİM AK PARTİ’DEN BAŞKAN ATABAY’A TEBRİK ZİYARETİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum