Didim Belediye Başkanı Atabay’dan Şafak Vakti Denetim

Didim Belediye Başkanı Atabay’dan Şafak Vakti Denetim

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Altınkum Yalı Caddesinde sezon öncesinde cadde üzerinde hızlandırılması gereken çalışmaları tespit etmek ve birimleri yönlendirmek amacıyla denetime çıktı.

- Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Altınkum Yalı Caddesinde sezon öncesinde cadde üzerinde hızlandırılması gereken çalışmaları tespit etmek ve birimleri yönlendirmek amacıyla denetime çıktı.

Sabah saat 07.00’da Didim Belediye Parkı Barış Kafeterya önünde Belediye Meclis Üyeleri ve Fen İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta ve Park Bahçe Birim amirleri ile birlikte denetime çıkan Başkan Atabay, sezon öncesinde hızla derlenip toparlanması gereken işleri tespit etti. Yapılan tespitlerin ivedilikle yerine getirilmesini Birim amirlerine aktaran ve amirlerden görüş alan Atabay, cadde de çiçekliklerin düzenlenmesi, bozuk parkelerin onarımı, temizlik işlerinin düzenli yapılması, trafik akışının düzenli sağlanması, işletmelerin işgal ve çıkmalarının kaldırılması ve park bahçe düzenlemeleri ile ilgili çalışmaların hızla yapılmasını ve iş yeri sahiplerine bilgi verilmesini söyledi.

“BAŞKAN ATABAY’I SABAH 07:00’DE GÖREN HALK VE ESNAF ŞAŞIRDI”

Sabahın erken saatlerinde cadde boyunca ekibi ile birlikte dolaşan ve her ayrıntıyı inceleyen Başkan Atabay, halkı ve esnafı da şaşırttı. Sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlardan bazıları Başkan Atabay’ı tebrik etti.

Altınkum Yalı Caddesini önemsediğini belirten Başkan Atabay yapılan denetleme ile ilgili “Sezonun başlıyor olmasından ve görevi geç almış olmamızdan kaynaklı hızlı hareket etmemiz ve zamanı iyi kullanmamız gerekiyor. Sezon öncesinde temizlenmesi gereken ihlalli yapılar var. Her zaman görselliği sağlamak, başıboşluğu düzenlemek ve temizliği sağlamak zorundayız. Biz görevimizi yapacağız, esnafta kurallara riayet ederse sıkıntı olmaz” dedi.

“2015’TE BAMBAŞKA BİR DİDİM OLACAK”

Belediye çalışmalarının tavizsiz süreceğini aktaran Atabay “Özellikle sahil bandında yaz aylarıyla birlikte bir başıboşluk doğuyordu. Kural tanımazlara taviz yok! Sezon için 15 günümüz var. Önlemler neticesinde bu sezon misafirlerimizi temiz, düzenli, kontrol edilir bir Didim’le karşılayacağız. 2015 sezonu için ise bambaşka bir Didim karşılayacak. Sezon içinde tebligatlar yapılacak, 1 Kasım’dan itibaren en ince şikâyet detayına kadar çalışma yapacak ve değişim sağlayacağız” dedi.

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI ATABAY’DAN ŞAFAK VAKTİ DENETİM

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI ATABAY’DAN ŞAFAK VAKTİ DENETİM

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.