Didim Belediye Meclisinde Bir Türkiye Güzeli

Didim Belediye Meclisinde Bir Türkiye Güzeli

Mıss Turkey 2006'da Türkiye güzeli seçilen Seda Sarıbaş, yerel seçimlerde AK Parti'den Didim Belediye Meclis üyeliğine seçildi.

- Mıss Turkey 2006'da Türkiye güzeli seçilen Seda Sarıbaş, yerel seçimlerde AK Parti'den Didim Belediye Meclis üyeliğine seçildi.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Didim Belediye Meclis Üyesi seçilen ve aynı zamanda Didim’i AK Parti grubundan Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil eden Seda Sarıbaş, aynı zamanda Türkiye güzeli unvanı sahip meclis üyesi. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinde divan katip üyesi seçilen ve Didim Belediye Meclisinde yer alan 4 bayan meclis üyesinden biri olan Seda Sarıbaş, Star TV’nin düzenlediği Mıss Turkey 2006 güzellik yarışmasında Veet güzel seçilmişti. Seda Sarıbaş daha sonra Didimli işadamı Sedat Sarıbaş ile evlenerek Didim’e yerleşirken Sarıbaş çiftinin iki çocuğu bulunuyor.

AK Parti Belediye Meclis üyesi Seda Sarıbaş aldığı görevin sorumluluğunu bildiğini belirterek görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.