Didim Belediyesinden Engellilere Hizmet Aracı

Didim Belediyesi'nden Engellilere Hizmet Aracı

Didim Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşların şehir içi ulaşım ve hastane hizmetlerinde kullanılmak üzere asansörlü engelli hizmet aracı kiraladı.

- Didim Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşların şehir içi ulaşım ve hastane hizmetlerinde kullanılmak üzere asansörlü engelli hizmet aracı kiraladı.

Didim Belediyesi Didim ve Yöresi Engelliler Derneği tarafından ihtiyaç olarak kendilerine bildirilen asansörlü Engelli aracı kiralayarak ilçede yaşayan engelli vatandaşların hizmetine sundu. Didim Belediyesi önünde düzenlenen tören ile araç tanıtıldı. Törene; Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ve Dernek Yöneticileri ile yürüme engelli 2 vatandaş katıldı.

Didim ve Yöresinde yaklaşık bin kadar engelli vatandaşın olduğunu bu vatandaşların tedavi ulaşım ihtiyaçlarının dernek ve belediye tarafından karşılandığını ancak tekerlekli arabaları ile normal araçlarda seyahat etmenin rahatsızlık verdiğini belirten Dernek Başkanı Altıntaş, “Yapılan hizmetten dolayı teşekkür ederiz. Dernek olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik birkaç projemiz daha var en kısa zamanda onların da hayata geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise, bu aracın ilçede bir eksiklik olarak hissedilmesiyle hareket geçtiklerini belirterek “Belediye olarak engelleri kaldırmak adına bir adım daha attık. Bu araç ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın hastane ve diğer ulaşım hizmetlerinde kullanmaları için tahsis edilmiştir. Belediye olarak insanlarımızın rahatı için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Engelli bireylerin araçtan dernek ve belediye ile irtibata geçerek faydalanabileceği belirtildi.

DİDİM BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLERE HİZMET ARACI

DİDİM BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLERE HİZMET ARACI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.