Didim Belediyesi’nden Peyzaj Ve Yeşillendirme Çalışması

Didim Belediyesi’nden Peyzaj Ve Yeşillendirme Çalışması

Didim ’e daha kaliteli bir hizmet getirmek amacı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Didim Belediyesi, satı asfaltla yol yapımı çalışmasını sürdürürken bir yandan da mahalle, sokak ve caddele...

Didim ’e daha kaliteli bir hizmet getirmek amacı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Didim Belediyesi, satı asfaltla yol yapımı çalışmasını sürdürürken bir yandan da mahalle, sokak ve caddelerin estetiği için peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarına da devam ediyor.

Didim Belediyesi, yeşil alan eksikliğini gidermek, ilçeyi estetik görüntüye kavuşturmak için peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarına önem verirken, Didim Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeşillendirme çalışmaları kapsamında ağaçların bakımını yapmakla birlikte İlçenin 5 noktasında yeşillendirme ve peyzaj çalışması başlattı. Başlatılan çalışmalar ile ilçenin daha yeşil bir görünüme kavuşması amaçlanırken Ege Caddesi üzerindeki Maliyeciler sitesi mevki de atıl durumda olan, alan yapılan peyzaj çalışmaları ile estetik görünüme kavuşması sağlandı.

Maliyeciler önündeki alanın boş bir şekil de atıl durumda olmasının estetik olarak rahatsız edici olduğunu belirten vatandaşlar, alanın peyzaj ve yeşillendirme çalışması ile güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade ederek Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.