Didim Belediyespor İlk Dış Transferini Yaptı

Didim Belediyespor İlk Dış Transferini Yaptı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Didim Belediyespor, dış transferde Isparta Eğirdirspor’dan Süleyman Görgün’ü transfer etti.BAL mücadele eden Didim Belediyespor ilk dış transferini gerçekleştirdi....

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Didim Belediyespor, dış transferde Isparta Eğirdirspor’dan Süleyman Görgün’ü transfer etti.

BAL mücadele eden Didim Belediyespor ilk dış transferini gerçekleştirdi. Teknik heyetle anlaşılmasının ardından iç transferde Yasin, Fehmi ve Yaşar ile anlaşan mavi beyazlı yönetim dış transferde de ilk imzayı attırdı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ile kulüp yöneticileri de katıldı.

1981 doğumlu Süleyman Görgün ile imzalar atılırken Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş iç ve dış transferi sürdüreceklerini belirterek, Süleyman’ın takıma katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Sağ bek’te oynayacak olan 35 yaşındaki Süleyman ise Didim Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirtip her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.